Aanvraag omgevingsvergunning Zandertje 24, 4511 RH Breskens

Aanvraag voor bouwvergunning

Aanvraag omgevingsvergunning Zandertje 24 te Breskens Burgemeester en wethouders van Sluis maken bekend dat voor de volgende aanvraag een omgevingsvergunning is ingediend voor: •het renoveren van de woning, het dak, het plaatsen van dakkapellen en een dakopbouw op het adres Zandertje 24 te Breskens (CLZ-00003520). U kunt geen bezwaar maken tegen een lopende aanvraag voor een omgevingsvergunning. Het maken van bezwaar is pas mogelijk na verlening van de vergunning. De verleende omgevingsvergunning wordt eveneens gepubliceerd. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN SLUIS, mr. M.D.D. Vermue, burgemeester S.I. de Kievit-Minnaert, gemeentesecretaris

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Breskens. Bekijk alle Bekendmakingen breskens in .

https://breskenskrant.nl/bekendmakingen-breskens/

Deel dit bericht:

Redactie Breskenskrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Breskenskrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Breskens.

Gerelateerde berichten