Vacature Ambulant Hulpverlener IPT

Ambulant Hulpverlener IPT in Middelburg

Juvent

Ambulant hulpverlener IPT Oosterschelderegio

3 juni 2024

Wij zijn Juvent, de Zeeuwse jeugdzorgspecialist. Wij stellen alles in het werk om de hulpvraag van jongeren en ouders zo goed mogelijk te beantwoorden en zijn voor het team Ambulant Oosterschelderegio op zoek naar een Ambulant hulpverlener om hieraan bij te dragen. Als medewerker van Juvent weet je: jouw werk heeft zin!

Ambulant hulpverlener

24-36 uur per week

Jouw zinvol werk

Het accent in het werk als ambulant hulpverlener ligt op Intensief Pedagogische Thuishulpverlening (IPT). Na een analyse van de hulpvraag, bied je hulp aan het kind, de jongere en ouders en breng je het sociale netwerk in kaart. Samen met het kind of de jongere, het gezin en het sociaal netwerk stel je een plan van aanpak op. Bij de uitvoering blijf je ze nauw begeleiden, ondersteunen en de voortgang bewaken. Wanneer er knelpunten zijn of in de loop van de tijd ontstaan, maak je die bespreekbaar en pas je het plan hierop aan als dat nodig is. De veiligheid van het kind, de jongere en de ouders tijdens het traject gaat boven alles en je durft op te treden in crisissituaties.

Je past de methodieken toe die binnen Juvent beschikbaar zijn en helpt mee deze verder te verbeteren. Je hebt veelvuldig contact met verwijzers en betrokkenen uit het systeem van de cliënt. Binnen de organisatie stem je de inhoud van de hulpverlening af met onder andere de betrokken gedragsdeskundige.

Je komt te werken in een enthousiast team in de Oosterschelderegio. Je levert vanuit jouw rol een waardevolle bijdrage aan het hulpverleningsproces en je neemt de verantwoordelijkheid om de kwaliteit van onze zorg zo hoog mogelijk te houden. Samenwerking is hierbij het uitgangspunt.

Jij bent zinvol omdat

Je in het bezit bent van een relevant hbo-diploma, zoals Social Work of Pedagogiek. Bij voorkeur heb je een IAG-opleiding afgerond of ben je bereid om deze te volgen. Voor deze functie is een registratie als jeugd- en gezinsprofessional of jeugdzorgwerker in het SKJ-register verplicht (zie https://skjeugd.nl/register/inschrijven/jeugd-en-gezinsprofessionals/ ). Mocht je nog niet geregistreerd zijn, dan voldoe je in ieder geval wel aan de voorwaarden voor registratie.

We verwachten dat je ervaring hebt in het systeemgericht werken en de nodige kennis en inzicht hebt van het hulpaanbod en de hulpverleningsmethodieken. Zo ben je op de hoogte van cliëntsystemen en het ontstaan van disfunctioneren binnen dit systeem. Jouw kennis van pedagogiek en ontwikkelingspsychologie weet je toe te passen en begrijpelijk over te brengen. Uiteraard houd je je eigen expertise op peil. Met stress weet je om te gaan en je bent flexibel. Zo kunnen er onverwachte of complexe situaties ontstaan waarbij je soms moet improviseren. Als pro-actieve en betrokken professional, die ook voldoende afstand kan bewaren, draag je jouw steentje bij aan een stabielere toekomst voor het kind, de jongere en het gezin. Je hebt een rijbewijs en bent in het bezit van een auto.

Wat je van ons mag verwachten

Juvent is een goede werkgever die jou het professionele vertrouwen geeft en ruimte creëert voor persoonlijke ontwikkeling. De kwaliteit van onze hulpverlening staat of valt met de kwaliteit van onze medewerkers. Met ons eigen opleidingsprogramma Juvent Academie bieden wij onze medewerkers dan ook een grote diversiteit aan vakmodules én persoonlijke ontwikkelingstrainingen. Je kan ook gebruik maken van e-learning via GGZ Ecademy en GoodHabitz. Het team wordt gecoacht door een teamcoach en er is de mogelijkheid om intervisie te volgen. Zo ondersteunt Juvent in individuele en collectieve ontwikkelbehoeften.

En verder…

  • belonen we jouw zinvol werk conform cao Jeugdzorg en ben je ingeschaald in salarisschaal 9 (minimaal € 3.042,- en maximaal € 4.544,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week)
  • krijg je bovenop je loon 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Ook ontvang je reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en vergoeding van de tunnelkosten;
  • is jouw gezondheid belangrijk voor ons. Je krijgt toegang tot ons Ju-Fit programma om vitaal en duurzaam inzetbaar te blijven;
  • als thuiswerken mogelijk is in je functie, faciliteren we jou in een goede thuiswerkplek en een vergoeding;
  • ontvang je iedere maand € 20,- bruto van Juvent als tegemoetkoming zorgverzekering;
  • hebben we een actieve personeelsvereniging;
  • nemen we je in eerste instantie aan voor een jaar, met daarna de mogelijkheid op een vaste aanstelling.
  • gaan we samen in gesprek om jouw arbeidsduur te bepalen die ligt tussen de 24 en 36 uur per week.


Functie:ambulant hulpverlener ipt
Startdatum:03-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3042 – 4544
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Juvent via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Breskenskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de breskenskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures breskens
  2. Ambulant Hulpverlener IPT Juvent 03-06-2024

Bekijk ook andere vacatures