Vacature Baliemedewerker Museum

Baliemedewerker Museum in Vlissingen

Maritiem muZEEum zeeland

Open van 10:00 tot 17:00 uur

Klaar voor een maritiem avontuur?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers!

Heb jij ruimte en energie voor een waardevolle tijdsbesteding? Hou je van Zeeland en van de zee? Word dan vrijwilliger bij het Maritiem Muzeeum Zeeland. De leukste en beste vrijwilligersorganisatie van Vlissingen.

In het muZEEum werken ruim zeventig vrijwilligers. Zonder vrijwilligers kan het muZEEum niet bestaan. Dus je doet superbelangrijk werk. Als vrijwilliger werk je in een leuk team en krijg je een boeiend kijkje achter de schermen van het museum. Je deelt je eigen diensten in via een online-rooster, dus je bepaalt zelf hoeveel je werkt.

Alle nieuwe vrijwilligers worden door ons goed ingewerkt. Het muZEEum is een leuke en heel levendige plek waarbij je veel met mensen werkt. Meer weten? Neem dan contact op via l voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.

Sleutelhouder

Je bent verantwoordelijk voor een goede gang van zaken in het museum. Zoals het openen en sluiten en begeleiden van collega's op de werkvloer. Je zorgt samen met je team dat alles goed verloopt en dat de bezoekers tevreden zijn. Bij een calamiteit treed je sturend op. Je bent in het bezit van een BHV-diploma of je bent bereid deze te halen. Je bent gemiddeld 8 uur per week beschikbaar en draait maandelijks een dienst in het weekend. Om een goede indruk te krijgen van de werkzaamheden kun je ook eerst een keer meelopen met een andere sleutelhouder.

Baliemedewerker museum

Baliemedewerker

Je bent het gastvrije en representatieve eerste 'aanspreekpunt' voor onze gasten. Je verkoopt entreebewijzen en artikelen uit de museumwinkel. Daarnaast geef je kort uitleg over onze presentatie en het gebouw. Als baliemedewerker neem je ook de telefoon aan.

Vrijwilligers bezig met collectie in museum

Contact

Maritiem Muzeeum Zeeland
Nieuwendijk 11
4381 BV VlissingenFunctie:baliemedewerker
Startdatum:12-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:8 – 8

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met muZEEum via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Breskenskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de breskenskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures breskens
  2. Baliemedewerker Museum muZEEum 12-05-2024

Bekijk ook andere vacatures