Vacature Beleidsadviseur

Beleidsadviseur in Middelburg

Wil je graag werken in je vakantie?

Wil jij vakantie vieren, maar ook betekenisvol werk doen deze zomer? Met een goed salaris en flexibele uren die passen in jouw agenda? Lees snel verder!


 • Wie zijn wij Dit bieden wij Onze locaties Naar wvozorg.nl

 • Middelburg

 • 24 t/m 36 uur per week

Beleidsadviseur

Ben jij een ondernemende adviseur die sterk is in het vertalen van ontwikkelingen naar beleid? Heb je een duidelijke visie, ben je analytisch sterk en wil je graag een mooie bijdrage leveren aan de kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening in een veranderende omgeving? Ga dan aan de slag als beleidsadviseur binnen Amarijn!

WVO Zorg en Zorgstroom zijn nu samen 'Amarijn'. Een frisse, positieve en mensgerichte organisatie waar iedereen zichzelf kan en mag zijn. Zo zijn we een toekomstbestendige organisatie die zich kan richten op goede zorg en ondersteuning op fijne locaties en bij mensen thuis. Daarmee zijn we ook een stevige en aantrekkelijke werkgever. Eén met meer kansen voor medewerkers, waarbij veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en maatwerk. De nieuwe organisatie heeft 23 locaties, zowel woonzorglocaties, hospices als thuiszorg, verspreid over Walcheren. Met ongeveer 3.000 collega's en nog eens 800 vrijwilligers zetten we ons in voor de beste zorg en ondersteuning aan onze cliënten en bewoners. We gaan een uitdagende periode tegemoet waarin we met elkaar gaan bouwen aan onze nieuwe organisatie.


Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van beleidsadviseur. In deze veelzijdige functie adviseer en ondersteun je de Raad van Bestuur en het Management op het gebied van inhoud, organisatie en kwaliteit van zorg. Je volgt proactief ontwikkelingen in de VVT-branche en vertaalt deze naar beleids- en verbetervoorstellen. Je signaleert kansen en knelpunten binnen het beleid van de organisatie, je voert beleidsmatige werkzaamheden uit, verzamelt en analyseert informatie en verwerkt deze tot rapportages. Ook optimaliseer en beheer je het kwaliteitsmanagementsysteem en zorg je voor de ontwikkeling en uitvoering van het auditplan.


Jouw team en werkplek

Je komt te werken in een klein, open en zelfstandig team met zes collega's die direct onder de Raad van Bestuur valt. We werken vanuit twee sectoren, Wonen met Zorg en Zorg Thuis, waarvoor we gezamenlijk een bijdrage leveren aan het realiseren van organisatiebrede doelstellingen. Sparren met elkaar doen we graag, als team zitten we regelmatig bij elkaar om het werk te verdelen, elkaars expertise te gebruiken en zijn we ook benieuwd wat je in het weekend hebt gedaan.
Wat deze functie aantrekkelijk maakt, is de diversiteit aan onderwerpen waar jij je in kunt verdiepen. Zo onderzoek je het ene moment welke innovaties passend zijn voor de organisatie en het andere moment adviseer je teams en managers bij vraagstukken op het gebied van zorg- en kwaliteitsbeleid. Je schakelt veelvuldig met andere afdelingen, teams en professionals binnen de organisatie.
In deze boeiende functie krijg je de kans om zelfstandig aan de slag te gaan, terwijl je tegelijkertijd een essentiële schakel vormt binnen een dynamische fusieorganisatie. Hierbij is het van belang dat je op een effectieve manier kunt omgaan met de uiteenlopende en soms tegenstrijdige belangen van zowel interne als externe stakeholders.


Wie zoeken wij?

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding, bij voorkeur richting Beleid & Management Gezondheidszorg, Gezondheidswetenschappen of Public Health.
 • Ruime kennis van en ervaring in beleidsontwikkeling, kwaliteitssystemen, innovatie en projectmanagement.
 • Affiniteit met innovatie in de ouderenzorg.

Wij bieden

 • Een contract voor de periode van één jaar, maar onze intentie is om dit bij goed functioneren z.s.m. om te zetten naar onbepaalde tijd.
 • Een salaris conform de cao VVT, waarbij je ingeschaald wordt in FWG 60. Hierbij wordt gekeken naar relevante werkervaring. Dit is maximaal € 5.593,19 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
 • Vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%).
 • Reiskosten vergoeding (op basis van de cao VVT).
 • Heb je een zorgverkering bij CZ of IZZ? Dan ontvang je collectiviteitskorting.
 • Pensioenopbouw via het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Een arbeidsongeschiktheidsverzekering tegen een lage premie waarmee je verzekerd bent tegen de financiële risico's van arbeidsongeschiktheid.
 • Meerkeuzesysteem zoals het fietsplan, extra verlof of kinderopvangkosten.

Heb je belangstelling voor deze functie? Dan horen we dat graag uiterlijk 29 mei van je! Bel dan met beleidsadviseur Esther Hanse via .


Samen voelt beter

Wanneer we beperkt worden door ziekte of ouderdom is het belangrijk om zoveel mogelijk verbonden te blijven met je 'oude leven'.Functie:beleidsadviseur
Startdatum:15-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5593 – 5593
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WVO Zorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Breskenskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de breskenskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures breskens
 2. Beleidsadviseur WVO Zorg 15-05-2024

Bekijk ook andere vacatures