Vacature CE Chauffeur & Belader

CE Chauffeur & Belader in Vlissingen

Als Chauffeur / Belader ben je verantwoordelijk voor het ophalen van (huishoudelijk) afval. Door jouw vaardigheid achter het stuur en jouw oplettendheid in het verkeer, staat veiligheid bij jou altijd op nummer één.

Je bent niet alleen een vlotte chauffeur, maar ook het visitekaartje van de stad. Met een positieve instelling en glimlach sta je wijkbewoners te woord wanneer ze vragen of opmerkingen hebben. Samen met je collega's zorg je voor een professionele uitvoering van de werkzaamheden en werk je actief mee aan een duurzamere wereld waarin afval niet meer bestaat.
 
Naast het ophalen van afval en als chauffeur ben je ook breed inzetbaar binnen het team. Denk hierbij aan taken zoals het uitvoeren van onderhoud. Je bent een echte teamspeler en kunt zowel zelfstandig als in teamverband uitstekend functioneren. Je bent doelgericht, goed in plannen en organiseren, en je weet van aanpakken.

Functie:Transport, CE Chauffeur & Belader
Startdatum:07-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met 24/7 Drive via zeeland@247drive.nl of 31165523920. Of bezoek hun website http://247drive.nl.

Deel de vacature:

Redactie Breskenskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de breskenskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures breskens
  2. CE Chauffeur & Belader 24/7 Drive 07-05-2024

Bekijk ook andere vacatures