Vacature Collega

Collega in Oost-Souburg

Uitvoerend Producent

Op locatie

 • Oost-Souburg , Zeeland , Nederland
€ 3.118,48 - € 4.757,41 per maand Redactie Programmering

Vacature details Solliciteren

Functieomschrijving


Als uitvoerend producent ontwikkel je in overleg met het en concepten. Je bent als uitvoerend producent mede verantwoordelijk voor de programmasamenstelling. Naast het begeleiden van externe producties en/of eigen programma's en het toezien op de uitvoering van crossmediale concepten heb je als uitvoerend producent een stevige rol in de verdere ontwikkeling van onze Visual Radio-programmering. Als uitvoerend producent help je actief mee om de Visual Radio-programmering uit te bouwen zul je dagelijks met het radioteam rond tafel zitten om onze programmering op radio én televisie nog aansprekender, urgenter en actueler te maken. Ook de begeleiding van junior redacteuren binnen het radioteam maakt onderdeel uit van deze functie.


Vereisten

 • Een bevlogen collega met een brede kennis van Zeeland, oog voor ons publiek en een groot hart voor radio en televisie.
 • Een vakman/-vrouw met creatieve, vernieuwende ideeën met ambitie zichzelf, zijn/haar collega's en de programmering van Omroep Zeeland verder te ontwikkelen.
 • Een echte teamplayer die in staat is om collega's te motiveren en inspireren, communicatief vaardig is en goed kan coördineren en organiseren.
 • Een collega met liefde voor Zeeland en de omroep, met kennis van het medialandschap, die de actuele ontwikkelingen op het gebied van radio- en televisieprogramma's volgt en in staat is deze te vertalen naar de programmering van Omroep Zeeland.

Wat bieden wij je?

Wij bieden jou een uitdagende baan met veel ruimte voor ideeën en initiatief. Een werkplek bij een ambitieus nieuwsbedrijf in een enthousiast team met veel passie voor het journalistieke vak. Wij houden van korte en directe lijnen. En we houden van open en directe communicatie.


En wat levert je het verder nog op behalve werkplezier?


 • Een jaarcontract op basis van gemiddeld 36 uur per week, met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren;
 • Een mooi salaris. De functie is ingeschaald in schaal G van de cao omroeppersoneel;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao zoals vakantietoeslag, een decemberuitkering, een tegemoetkoming voor je ziektekostenverzekering, een telefoonvergoeding en 200 vakantie-uren (ruim 5 ½ week) bij een fulltime dienstverband;
 • Interne opleidingen zoals het werken in iNOS, het redactiesysteem dat door de NOS werd ontwikkeld.
 • En natuurlijk super leuke collega's!

Neem dan contact op met , Hoofd Programmering. Hij vertelt je graag meer over de functie en is tijdens kantooruren bereikbaar via en/of .




Functie:collega
Startdatum:08-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:3118 – 4757
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Omroep Zeeland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Breskenskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de breskenskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures breskens
 2. Collega Omroep Zeeland 08-05-2024

Bekijk ook andere vacatures