Vacature Cultuurprofessional

Cultuurprofessional in Middelburg

Werken met KEW

KEW maakt cultuureducatieprogramma's voor het onderwijs en de kinderopvang. Daarnaast zet KEW cultuurprofessionals (daarbij horen ook medewerkers van culturele instellingen) en in voor cultuurparticipatietrajecten. Tenslotte spelen cultuurprofessionals een belangrijke rol bij de programmalijn Cultuurverbinding. In het netwerk van Walcherse cultuurprofessionals zit heel veel kennis en kunde, die overheden goed kunnen gebruiken om cultuurbeleid te maken. Lees dan verder!

Hoe werkt KEW?

Via KEW kunnen scholen door het jaar heen workshops en andere activiteiten afnemen via het cultuurprogramma. Ook ontwikkelt KEW zelf projecten voor het onderwijs (primair, voortgezet, speciaal, kinderopvang en buitenschools) waarbij, uiteraard, cultuurprofessionals betrokken zijn. Jouw activiteit komt in het KEW cultuurprogramma te staan of wordt als project op de website geplaatst.

Heb je een idee voor een project?

Heb jij als cultuurprofessional een goed idee voor een project en zoek je hiervoor een samenwerkingspartner? KEW staat altijd open voor nieuwe ideeën! Wij kunnen je ondersteunen in het schrijven van een projectplan en het doen van een subsidieaanvraag.

Wat vindt KEW belangrijk?

KEW hecht veel waarde aan diversiteit in haar programma's. Voor KEW staat voorop: Verbeelding brengt je overal. Dat is een rode lijn in al onze programma's. Daarom staan we altijd open voor vernieuwende activiteiten. Dit kunnen activiteiten zijn om te 'proeven' van een discipline, of om juist de diepte in te gaan. Zo kunnen scholen activiteiten kiezen die aansluiten op hun eigen cultuurvisie.

Pedagogische en didactische vaardigheden

KEW stelt het op prijs als cultuurprofessionals over pedagogische en didactische vaardigheden beschikken. Die stellen je bijvoorbeeld in staat om voor leerlingen procesgerichte activiteiten te verzorgen. Wil je je hierin verder ontwikkelen? Via de Cultuuracademie - Cultuurkwadraat biedt KEW cultuurprofessionals gratis trainingen aan, bijvoorbeeld Kunstprofessional in de klas of Kunstprofessional in het speciaal basisonderwijs .

Cultuuracademie

KvK en VOG

Als KEW je activiteit of project opneemt in het programma, of anderszins een samenwerking aangaat, ontvang je een Overeenkomst tot Opdracht (OvO). Deze teken je per jaar dat je voor KEW werkt. Om deze overeenkomst aan te gaan moet je ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel en een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aan kunnen leveren. Heb je nog geen VOG? Dan kunnen wij je helpen bij de aanvraag.

Maak een afspraak!

Wil jij als cultuurprofessional met KEW samenwerken? Maak een afspraak om jouw mogelijke inzet - op het gebied van cultuureducatie, cultuurparticipatie en/of cultuurverbinding te bespreken. Stuur een mailtje naar of bel naar .

Cultuureducatie Walcheren KEW

Een project ontwikkelen?

Neem contact met ons op!Functie:cultuurprofessional
Startdatum:01-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Kunsteducatie Walcheren via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Breskenskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de breskenskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures breskens
  2. Cultuurprofessional Stichting Kunsteducatie Walcheren 01-06-2024

Bekijk ook andere vacatures