Vacature Engineer Verlichting Domotica Jachten

Engineer Verlichting Domotica Jachten in Vlissingen

Engineer Verlichting Domotica Jachten - Vlissingen - RH Marine

Engineer Verlichting Domotica Jachten - Vlissingen

Organisatie

Bij RH Marine realiseren wij de systeemintegratie van elektrische- en automatiseringssystemen aan boord van marineschepen, onderzeeboten en superjachten. Een complex, maar fascinerend werkgebied vol innovaties. Ieder schip is maatwerk voor de klant en na de doop blijven wij verantwoordelijk voor het onderhoud en upgrades. Het blijft dus de hele life cycle 'ons kindje'.

Voor onze vestiging in Vlissingen zoeken wij een ervaren Engineer Verlichting Domotica Jachten die zelfstandig systemen gaat ontwerpen voor superjachten, die ter plaatse op de werf gebouwd worden. Het betreft een fulltime functie.

Functie

Je sluit aan bij een klein en hecht team van 3 engineers en een projectleider. Je wordt verantwoordelijk voor het ontwerpen van uitgebreide verlichting- en domotica-systemen aan boord van luxe superjachten, van de eerste systeemopzet (Basic Design) tot en met het uitwerken van alle technische details (Detail Engineering).

Onze klanten stellen hoge eisen aan jouw ontwerp, want deze bepalen voor een groot deel de mate van luxe aan boord. Een goede afstemming met de klant is daarom van groot belang. Je werkt intensief samen met je collega's van Productie, Commissioning, Service en Projectmanagement. Je rapporteert direct aan de manager Engineering Jachten. Je concrete taken:

 • Zelfstandig ontwerpen van verlichting- en domotica-systemen in Eplan P8 en AutoCAD 2D;
 • Afstemmen van de ontwerpen met de klant;
 • Onderbouwen van ontwerpen met berekeningen;
 • Zorgen voor toetsing door keuringsinstanties zoals Lloyd's en GL/DNV;
 • Opstellen van specificaties voor toe te passen materialen en componenten;
 • Verlenen van technische ondersteuning bij de productie, installatie aan boord en overdracht van de systemen aan de klant.

Functie-eisen

Jij bent een ervaren elektrotechnisch engineer en hebt plezier in het ontwerpen van grote complexe elektrotechnische installaties. Je bent in staat gemaakte keuzes goed te onderbouwen naar de klant en je teamleden. Je werkt gestructureerd en onderkent het belang van goede documentatie. Kwaliteit afleveren is vanzelfsprekend voor jou; je ziet verbeteringen waar mogelijk en bent in staat deze concreet vorm te geven. Werkervaring op het gebied van engineering van scheepsinstallaties is een pre, affiniteit met de maritieme wereld en jachten is een must. Verder vragen wij:

 • Kennis van elektrotechniek op mbo4- of hbo-niveau;
 • Ervaring met elektrisch ontwerp en programmeren van domotica systemen zoals Lutron, KNX, Rena, etc.;
 • Kennis van Eplan P8 en AutoCAD (2D);
 • Goede kennis van hardwarecomponenten;
 • Goede communicatie, zowel schriftelijk als verbaal in het Nederlands en/of Engels.

Aanbod

Een geweldig bedrijf om voor te werken met een rijke historie en een mooie toekomst, met veel aandacht voor innovatie. De collegialiteit is groot; een goede sfeer en samenwerking is onmisbaar om ons complexe werk succesvol uit te voeren. Geen project is hetzelfde en ieder project is bijzonder. Het eindresultaat is altijd een prachtig varend schip waarop alles werkt. Werk waar je trots op kunt zijn! De arbeidsvoorwaarden zijn als volgt:

 • Een salaris tussen de €3.200,- en €5.200,- bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • 8% vakantiegeld;
 • 4% vaste jaarlijkse gratificatie;
 • Een variabele winstdeling;
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • Een laptop en smartphone van de zaak;
 • Flexibele werktijden en hybride werken;
 • Een goede pensioenregeling via PMT.

Direct reageren kan via het formulier rechts in beeld. Ben je geïnteresseerd, maar heb je toch een vraag? Neem dan contact op met via of .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan cv's die ongevraagd worden aangeleverd door uitzend- en detacheringsbureaus kunnen geen rechten worden ontleend.


RH Marine

Jan Evertsenweg 2
3115 JA Schiedam
The Netherlands

Contact


Tel:

Functie:engineer verlichting domotica jachten
Startdatum:21-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3200 – 5200
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met RH Marine via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Breskenskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de breskenskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures breskens
 2. Engineer Verlichting Domotica Jachten RH Marine 21-04-2024

Bekijk ook andere vacatures