GEMEENTEBLADAanvraag omgevingsvergunning Dorpsstraat 35, 4511 EB Breskens, Dorpsstraat 37, 4511 EB Breskens

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

Aanvraag omgevingsvergunning Dorpsstraat 35 en Dorpsstraat 37 te BreskensBurgemeester en wethouders van Sluis maken bekend dat voor de volgende aanvraag een omgevingsvergunning is ingediend voor: •het samenvoegen van twee woningen op het adres Dorpsstraat 35 en 37 te Breskens (CLZ-00004416).U kunt geen bezwaar maken tegen een lopende aanvraag voor een omgevingsvergunning. Het maken van bezwaar is pas mogelijk na verlening van de vergunning. De verleende omgevingsvergunning wordt eveneens gepubliceerd.BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN SLUIS, mr. M.D.D. Vermue, burgemeester S.I. de Kievit-Minnaert, gemeentesecretaris

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Breskens. Bekijk alle Bekendmakingen breskens in .

https://breskenskrant.nl/bekendmakingen-breskens/

Deel dit bericht:

Redactie Breskenskrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Breskenskrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Breskens.

Gerelateerde berichten