GEMEENTEBLADAanvraag omgevingsvergunning Spuiplein 19, 4511 AN Breskens, Verzoeklocatie 2024050800735

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

Aanvraag omgevingsvergunning Spuiplein 19 te BreskensBurgemeester en wethouders van Sluis maken bekend dat voor de volgende aanvraag een omgevingsvergunning is ingediend voor: •het plaatsen van 2 ingebouwde parasolvoeten op het adres Spuiplein 19 te Breskens (CLZ-00004118).U kunt geen bezwaar maken tegen een lopende aanvraag voor een omgevingsvergunning. Het maken van bezwaar is pas mogelijk na verlening van de vergunning. De verleende omgevingsvergunning wordt eveneens gepubliceerd.BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN SLUIS, mr. M.D.D. Vermue, burgemeester S.I. de Kievit-Minnaert, gemeentesecretaris

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Breskens. Bekijk alle Bekendmakingen breskens in .

https://breskenskrant.nl/bekendmakingen-breskens/

Deel dit bericht:

Redactie Breskenskrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Breskenskrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Breskens.

Gerelateerde berichten