Vacature Horecamedewerker

Horecamedewerker in Middelburg

McDonald's Academy Over McDonald's

0

Horecamedewerker

Middelburg

8 - 40 uur

Crew

Horecamedewerker

Middelburg

Crew

8 - 40 uur

Wat ga je doen?

Ken je dat gevoel wanneer je bestelling bij McDonald's klaar is? Dát heerlijke gevoel kan jij andere mensen geven, als Horecamedewerker. Maak de lekkerste Big Mac, bak de perfecte goudgele Franse Frietjes of maak onze kleinste gasten blij met een Happy Meal.

Makkelijk te combineren

Werken is fijn, maar je persoonlijke leven is minstens zo belangrijk. Door samen te werken met je collega's en door natuurlijk te genieten van jouw eigen verdiende geld.
Hier kan je buiten werktijd leuke dingen mee doen, want je kunt flexibel werken, en zo is het goed te combineren met alle andere dingen die jij belangrijk vindt in jouw leven.

Jezelf kunnen zijn

Bij McDonald's waarderen we je om wie je bent en vinden we het belangrijk dat jij gewoon jezelf kan zijn. Om bij McDonald's te werken, zijn er twee dingen belangrijk: het helpen van onze gasten en het bereiden van onze producten. Denk jij dat je dit kan?
Dan pas je binnen de McDonald's cultuur. We vinden het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en kan ontwikkelen. Je krijgt de kans om door te groeien en er is zelfs de mogelijkheid om via McDonald's je MBO-diploma te behalen!

Bij de meeste McDonald's restaurants kun je al werken als je 15 jaar bent. Bij een aantal restaurants kun je pas aan de slag als je 16 jaar bent omdat je ook mag werken in de keuken en achter de Counter. Je krijgt dan weer nieuwe werkzaamheden en je baan wordt afwisselender! Ben je jonger dan 15 jaar? Dan kun je helaas nog niet bij McDonald's werken.

Over dit restaurant

McDonald's Middelburg is een gezellig restaurant vlak bij het centrum van Middelburg en de A58. Er komt hier een afwisselend publiek voor ontbijt, lunch en diner. Door onze verschillende gasten is geen dag hetzelfde bij McDonald's Middelburg!

Bij ons kun je zowel in de breedte als in de hoogte doorgroeien, wij focussen op jouw talent. Wil jij bepaalde skills ontwikkelen? Bij ons ben jij aan het juiste adres!

Wij bieden:

  • Een leuke en afwisselende (bij)baan
  • Flexibele werktijden
  • Leuke werksfeer
  • Multicultureel team
  • Beloning volgens de Horeca CAO
  • Korting op het eten
  • Zomerbonus
  • Crewfeestjes en Exclusieve McDonald's Goodies

Wat ga je verdienen bij dit McDonald's Restaurant?Functie:horecamedewerker
Startdatum:25-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:8 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met McDonalds via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Breskenskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de breskenskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures breskens
  2. Horecamedewerker McDonalds 25-04-2024

Bekijk ook andere vacatures