Vacature Iemand

Iemand in Vlissingen

OF


uit Vlissingen

Notitie (alleen voor jezelf zichtbaar)

Hulpvraag van (voor kind)

Hallo,
Wij zijn op zoek naar iemand die ons af en toe kan helpen bij de begeleiding/verzorging van ons zoontje Xem.
Xem is een lieve ondeugende jongen die erg veel van muziek houdt en graag buiten is. Hij is meervoudig gehandicapt, kan niet lopen, staan of praten. Wel kan hij zitten, kruipen, zelf op de bank klimmen en vaak wel duidelijk maken wat hij wil. Hij begint hiervoor ook gebruik te maken van een communicatiemap.
Xem is 11 jaar, maar heeft ontwikkelingsniveau van ongeveer 1 1/2 tot 2 jaar. Helaas heeft hij periodes dat hij niet lekker in zijn vel zit waarbij hij zichzelf gaat slaan. Hij heeft hiervoor spalkjes die helpen om dit te stoppen/verminderen.
We zoeken iemand die af en toe kan komen helpen. Door Xem zijn wisselende gedrag zou het fijn zijn als je ervaring hebt met moeilijk verstaanbaar gedrag. Mocht je die niet hebben, maar het toch zien zitten mag je zeker ook reageren.
Xem zit doordeweeks op school. We zoeken met name iemand die af en toe in vakanties kan helpen en 1 of 2 keer per maand op zaterdag (ochtend). Ook zal af en toe de vraag komen voor een middag of avond. Maar alles is in overleg.
We zoeken vooral iemand die Xem een leuke tijd kan geven in de tijd dat wij even onze handen vrij hebben om wat anders te doen. Je hebt hierin veel vrijheid om zelf de tijd in te delen met wat je samen met Xem gaat doen. Wel gaat hij erg graag naar buiten, dus een wandeling is wel een beetje vast onderdeel van de begeleiding.
Mocht je interesse hebben, hopen we snel van je te horen!


Aanvullende informatie Hulp moet ervaring hebben met de volgende aandoeningen

Functie:iemand
Startdatum:09-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Nationale Hulpgids via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Breskenskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de breskenskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures breskens
  2. Iemand Nationale Hulpgids 09-06-2024

Bekijk ook andere vacatures