Vacature Inspecteur

Inspecteur in Schoondijke

Wat ga je bij ons doen?

Als Inspecteur bij Technotron is geen dag hetzelfde. De ene dag voer je inspecties uit in een grote fabriek en de andere dag geef je advies aan een installatieverantwoordelijke. Je draagt graag jouw steentje bij aan bedrijfsrisicobeheersing.

Wanneer klanten een specifieke inspectie nodig hebben, ben jij degene die ze kunnen benaderen. Je maakt een afspraak op locatie en bespreekt de vraag en de mogelijkheden.

Je voert de gevraagde inspecties uit en toetst situaties aan de geldende normeringen. Voldoet de installatie, machine of het gebouw aan de regelgeving en gebruiks- en veiligheidseisen? Eenmaal terug op kantoor interpreteer en analyseer je de meetgegevens. Je maakt aan de hand van jouw bevindingen een rapportage, welke je ten slotte afgetekend naar de klant verstuurd.

In deze functie heb je volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Je krijgt namelijk de ruimte om verder te leren over MCA metingen (motorcircuit analyse) , Airborne Ultrasound metingen en Power Quality Analyse.

Verder heb je

  • Diploma Elektrotechniek niveau 4 of hoger
  • Ruime ervaring in elektrotechnische installatietechnieken, industrieel en utiliteit
  • Kennis van NEN 1010, NEN 3140, NTA 8220 en thermografie
  • Rijbewijs B

Wat krijg je van ons?

Binnen ons dynamisch bedrijf kun je al je kennis en ervaring inzetten. Je komt te werken in een team met enthousiaste en betrokken collega's. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en er zijn volop opleidingsmogelijkheden.

Wat moet jij nu doen?

Is dit de baan waar je altijd al naar hebt uitgekeken? Wacht dan niet langer en solliciteer direct via onderstaand formulier of stuur je sollicitatiebrief en cv naar t.a.v. Marit Berendsen en Sammy van de Voorde.Functie:inspecteur
Startdatum:11-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hydrauvision via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Breskenskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de breskenskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Breskens
  2. Inspecteur Hydrauvision 11-01-2024

Bekijk ook andere vacatures