Vacature Manufacturing Engineer

Manufacturing Engineer in Ijzendijke

Manufacturing Engineer

Jij brengt productontwerpen tot leven

Manufacturing Engineer

Jij brengt productontwerpen tot leven

Manufacturing Engineer

Jij brengt productontwerpen tot leven

IJzendijke

32-40 uur

Ruim 75 collega's

Jij brengt productontwerpen tot leven

Jij neemt mee

 • een relevante afgeronde hbo -opleiding of vergelijkbaar door ervaring in de richting van Elektronica, IT, Mechatronica of Biomedical Engineering.
 • kennis van softwareontwikkeling (bij voorkeur kennis van Python)
 • een aantal jaren werkervaring en de bereidheid om nieuwe vaardigheden en kennis op te doen
 • de vaardigheid om te werken met kwaliteitssystemen-en procedures
 • een analytisch inzicht en een probleemoplossende houding
 • goede communicatieve vaardigheden en je spreekt en schrijft vlot Nederlands en Engels
 • het kritisch denkvermogen om situaties te evalueren, problemen te identificeren en creatieve oplossingen te bedenken om mogelijke fouten te voorkomen

 • marktconform salaris tussen €2895,00 en €3720,00 (op basis van jouw opleiding en ervaring)
 • een jaarcontract met zicht op een vast dienstverband
 • pensioenopbouw bij ASR
 • 35 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
 • de mogelijkheid om, in overleg, (deels) thuis te werken
 • reiskosten- en tunnelkostenvergoeding
 • opleidingsmogelijkheden on the job
 • doorgroeimogelijkheden naar een senior functie

Jouw missie

Dankzij jou worden onze producten op een efficiënte en kwalitatieve manier geproduceerd.

Je komt te werken op de afdeling Design Transfer bestaande uit 12 collega's. Hier begeleid je het hele proces, van proto naar productie voor nieuwe medische apparaten inclusief de productprocesvalidatie. Maakbaarheid, schaalbaarheid, reproduceerbaarheid en kwaliteit zijn kernwoorden in dit proces. Jouw werkzaamheden bestaan uit het onderhouden van contact met klanten en leveranciers, het stroomlijnen en optimaliseren van het proces, het in kaart brengen van de procesrisico's, het uitdenken van testen en het borgen van kwaliteit. Je zorgt ervoor dat de risico's binnen het proces worden geminimaliseerd, zodat de producten op een efficiënte en kwalitatieve manier geproduceerd kunnen worden.

Je werkt afwisselend op kantoor en op de productievloer. De complexe processen van onze hoogwaardige techniek worden door jou moeiteloos ontleed in kleine stappen, zodat ook jouw collega's het overzicht houden. Je leidt operators op, schrijft werkinstructies en je verdeelt jouw aandacht steeds over klanten, engineers en andere afdelingen zoals Inkoop, Verkoop, R&D en Assemblage .

Als manufacturing engineer ben je verantwoordelijk voor:

 • het vertalen van productontwerpen naar haalbare productieprocessen
 • het identificeren en implementeren van verbeteringen in bestaande productieprocessen om efficiëntie en kwaliteit te verhogen.
 • het opstellen en onderhouden van technische documentatie en werkinstructies voor productiepersoneel.
 • het ontwikkelen van productie- en test tooling.
 • het samenwerken met verschillende afdelingen, zoals R&D, kwaliteitscontrole, inkoop en sales om productieproblemen op te lossen en nieuwe producten te introduceren.
 • het naleven van alle relevante regelgeving en normen.

Interesse gewekt?

Ben jij klaar om je expertise toe te passen in een dynamische en uitdagende omgeving? Solliciteer dan nu en wordt onderdeel van ons team van gepassioneerde professionals. Samen maken we ons sterk voor het leveren van innovatieve oplossingen in de medische technologie.

It's all in the details

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van medische apparatuur. Het is daarom van levensbelang dat onze leveringen van perfecte kwaliteit zijn.

Om die kwaliteit te waarborgen leggen wij alle data, testresultaten en verrichte handeling continu vast in verschillende documenten. Zo verzekeren wij ons ervan dat medici en patiënten straks de beste apparatuur gebruiken.

" De meeste energie krijg ik van de oplossing voor een probleem waarbij je het effect meteen ziet. Zo hebben we een fout gehaald uit een processtap binnen de productielijn van een apparaat dat epilepsiepatiënten ondersteunt, waardoor de productie nu efficiënter verloopt. Daar ben ik dan echt tevreden over."

- Bart Speijer, Process Engineer

Van idee tot innovatie

Over Unitron

Wij geloven in een gezondheidszorg waar patiënten dankzij de beste technologie optimaal worden geholpen en waar medici van hoogwaardige instrumenten gebruikmaken om de meest succesvolle behandeling te kunnen geven.

Met meer dan 75 professionals werken we op 2 locaties aan high-end lifescience producten, van ontwerp tot realisatie. We ontwikkelen medische devices voor domeinen als anesthesie, oncologie en diagnostische beeldvorming. Onze kracht ligt bij complexe mechatronische en elektronische apparatuur en technieken.

Onze ambitie is om te groeien. Met collega's die óók twinkelende ogen krijgen van de nieuwste technische ontwikkelingen. En die, net als wij, staan te springen om hun probleemoplossend vermogen optimaal in te zetten voor een betere medische wereld. Bouw je mee?

Laat dan hier je gegevens achter. Binnen 3 werkdagen nemen we contact met je op om kennis te maken en te horen wat je ambities zijn. Hopelijk tot snel!

Liever eerst telefonisch of per mail contact?

Neem dan contact op met Corine of Gillian van HR:
|
|Functie:manufacturing engineer
Startdatum:03-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2895 – 3720
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unitron via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Breskenskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de breskenskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures breskens
 2. Manufacturing Engineer Unitron 03-06-2024

Bekijk ook andere vacatures