Vacature Medewerker klantenservice

Medewerker klantenservice in Middelburg

Functieomschrijving

Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan in een functie waarbij je veel contact hebt met mensen? Ben jij behulpzaam, communicatief vaardig en werk je graag voor een organisatie met een maatschappelijk belang? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou
  • €3114 tot €4278 o.b.v. 36 uur per week
  • Uitzicht op vast
  • Omgeving Middelburg
  • Tussen de 24 en 36 uur per week
wie ben jij

Als medewerker klantenservice streef je ernaar om zoveel mogelijk mensen te helpen met vragen en te voorzien van advies. Je bent communicatief vaardig en je hecht waarde aan het welzijn van de bewoners in Middelburg. Daarnaast herken jij jezelf in de volgende punten:

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt aantoonbare ervaring een soortgelijke functie;
  • Je bent communicatief vaardig en je bent empathisch aangelegd;
  • Je bent administratief sterk onderlegd en je kunt goed omgaan met verschillende systemen;
wat ga je doen

Je beantwoordt de belangrijkste vragen over woningonderhoud, woningtoewijzing, huurbetaling, leefbaarheid en overlast. Je werkzaamheden bestaan uit een uiteenlopend pakket. Denk bijvoorbeeld aan de rol als kerngebruiker voor een van de systemen, achtervang voor huurincasso, verhuur van garages of het meewerken aan een project om ouderen door te laten stromen.

Digitalisering speelt een grote factor binnen de organisatie, je zal handig moeten omgaan met één of meerdere van de beschikbare systemen. De laatste technologische ontwikkelingen zijn jou bekend en je past deze graag toe binnen je vakgebied.

Mensen blij maken, door een passende oplossing voor hun situatie te vinden, is jouw passie. Je helpt graag de huurders en woningzoekenden in Middelburg, door middel van jouw talenten en expertise toe te passen.

waar ga je werken

Je gaat werken voor een dynamische organisatie met een duidelijk maatschappelijk doel. Ze hebben hun naam gevestigd in de regio Middelburg en hebben hier een uitgebreid vastgoed portfolio opgebouwd.

De organisatie telt momenteel 65 werknemers, die zijn verdeeld in vier verschillende teams. Elk team heeft zijn eigen expertise en specialiteiten waarin zij hun werkzaamheden verrichten. Het is een organisatie die een open bedrijfscultuur hanteert en in korte communicatielijnen nauw met elkaar communiceert.

Door het omvangrijk onderhouds- en investeringsprogramma is er binnen de organisatie meer dan genoeg ruimte voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling, waar ze hun klanten en collega’s meer dan graag in meenemen.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel! Je kunt mij bereiken via jeffrey.cevaal@nl.randstad.com of 0610203743.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:Informatieverstrekkers
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:4278 – 4278
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via jeffrey.cevaal@nl.randstad.com of 610203743. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Breskenskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de breskenskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures breskens
  2. Medewerker klantenservice Randstad 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures