Vacature Onderwijsassistent

Onderwijsassistent in Middelburg

Onderwijsassistent

0,35 fte De Sprienke, Goes

Wil jij een uitdagende functie op een school die zich kenmerkt door openheid, professionaliteit en een sterke betrokkenheid?

Wil jij een boeiende, uitdagende en vooral leuke leerlingen én een geweldig team ontmoeten?

Jij gelooft in de mogelijkheden van de leerling. Beperkingen zijn voor jou een kans. Werken bij De Sprienke is afwisselend en daagt je uit om de diepte in te gaan. Als team werken we op basis van vertrouwen en betrokkenheid. Samen hebben we als doel: leerlingen begeleiden naar zelfredzaamheid en een zo zelfstandig mogelijk functioneren in de maatschappij.

De Sprienke biedt gespecialiseerd onderwijs aan leerlingen met een lichamelijke en/ of verstandelijke beperking en aan leerlingen met een chronische, somatische aandoening. Leerlingen met een specifieke onderwijs-, ondersteunings- en verzorgingsbehoeften krijgen op De Sprienke de kans zich optimaal te ontwikkelen. Op De Sprienke werken we toe naar de uitstroomprofielen; (1) belevingsgerichte- en arbeidsgerichte dagbesteding, (2) beschutte arbeid en arbeid in het vrije bedrijf en (3) vervolgonderwijs. De leerlingen krijgen bij ons op school de kans om zich optimaal te ontwikkelen. Samen met ouder(s) / verzorger(s) en leerlingen streven we naar een zo groot mogelijke deelname in de samenleving en een zo volwaardig mogelijk burgerschap. Samen ontmoeten we elkaar in een veilige en prettige omgeving.

Wij zoeken een onderwijsassistent!

Er is sprake van een vacature in de leerroute Dagbesteding voor leerlingen met een ernstige meervoudige beperking voor 0,35 fte, wat 2 "korte dagen" betekent voor komend schooljaar (2024-2025).

Wat ga je doen?

De leerlingen ondersteunen bij het volgen van onderwijs. Je besteedt aandacht aan het aanleren van handelingen en vaardigheden. Je biedt verzorging met als doel: zo zelfstandig mogelijk kunnen functioneren in de maatschappij. De uitvoering is altijd maatwerk. De leerkracht geeft richting en sturing aan maar er is voldoende professionele ruimte voor jouw eigen inbreng. De zorg is verweven met het onderwijs.

Wie zijn wij?

Je kunt onze collega's omschrijven als professioneel, betrokken en flexibel. We weten dat we de beste resultaten bereiken door samen te werken.

Passend onderwijs kunnen wij alleen bieden met goede onderwijsprofessionals. En die binden we graag aan onze organisatie. Daarom investeren we in jou door je goed in te werken en begeleiden op de school waar je aan de slag gaat. Jaarlijks gaan we met je in gesprek over je ontwikkeling en ambities. Wil je bijvoorbeeld scholing volgen, naar een andere klas of andere taken? Dan kijken we samen naar mogelijkheden.

Wie ben jij?

We gaan graag met je in gesprek wanneer:

 • je hart sneller gaat kloppen voor onze doelgroep; waarbij je niet uit de weg gaat voor leerlingen waarbij sprake is van externaliserende gedragsproblematiek.
 • je het vanzelfsprekend vindt om naast begeleiding in de klas ook verzorging te bieden;
 • je flexibel en creatief bent en goed op jezelf kunt reflecteren. Je waardeert feedback en hulp van je collega's;
 • Een MBO opleiding niveau 4 heeft de voorkeur

Wij bieden jou

 • Salaris in tabel OOP, schaal 5, conform cao primair onderwijs;
 • Arbeidsovereenkomst met uitzicht op vast is bespreekbaar,
 • Vrij tijdens de schoolvakanties;
 • - reiskostenvergoeding en fiscale uitruilregeling reiskosten;
 • Tunnelkostenvergoeding;
 • Vakantietoeslag (8%) en eindejaarsuitkering
 • Pensioensopbouw via ABP;
 • Scholingsmogelijkheden;
 • Boeiende, uitdagende en vooral leuke leerlingen én een geweldig team!

Heb jij een warm hart voor onze leerlingen? Solliciteer dan nu!

Mail je CV maar nog liever een enthousiaste brief of filmpje van je zelf voor 14 juni naar , : of solliciteer via de button op de website.

Maak daarmee duidelijk wie je bent en wat jouw drijfveren zijn om bij ons deze mooie functie te vervullen. We luisteren graag naar je verhaal en denken met je mee.

Procedure

We nemen na de selectie van de brieven en/ of filmpjes telefonisch contact met je op. We zoeken dan samen naar mogelijkheden, van online tot live gesprek met respect voor ieders mogelijkheden.

De Sprienke maakt onderdeel uit van Stichting Ozeo.

Ozeo

Kleverskerkseweg 49

4338 PB MiddelburgFunctie:onderwijsassistent
Startdatum:31-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ozeo via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Breskenskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de breskenskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures breskens
 2. Onderwijsassistent Ozeo 31-05-2024

Bekijk ook andere vacatures