Vacature Passende Stage

Passende Stage in Middelburg

Bij De Zeeuwse in Middelburg werken deskundige en enthousiaste mensen. Die blij worden van tevreden klanten en zich daar voor inzetten. Elke dag opnieuw. Wij groeien nog steeds en zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's. Heeft u interesse?

Relatiebeheerder Schade Zakelijk

Waar ga jij werken?

De Zeeuwse is een sterk groeiende organisatie welke zich naast de particuliere- en MKB-markt, zich ook focust op de branches agrarische, hippische en automotive. Wij kiezen voor een aanpak waarbij onze vijf kernwaarden persoonlijk, oplossingsgericht, bereikbaar, Zeeuws en deskundig centraal staan. Wij zijn een succesvol en dynamisch bedrijf. Onze medewerkers streven dagelijks naar het vinden van maatwerkoplossingen voor onze klanten.

Waar liggen de uitdagingen?

De Zeeuwse heeft de laatste jaren een groei doorgemaakt en heeft de ambitie om deze groei en de hier bij horende klantsegmentatie verder vorm te geven. Om deze groei in goede banen te leiden, is er een nieuw Acceptatieteam Allround opgezet. Voor dit nieuwe Acceptatieteam Allround zijn we op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze, commerciële, resultaat- en klantgerichte Relatiebeheerder.

Wat ga je doen?

Als Relatiebeheerder weet jij je vakbekwaamheid professioneel te combineren met persoonlijke aandacht voor de klant. Je analyseert de aangeboden risico's, maakt offertes, signaleert commerciële kansen en neemt hierop proactief actie. Je werkt nauw samen met de risicospecialist en je directe collega's. Daarnaast ben je de gesprekspartner voor onze adviseurs, bezoek je deze regelmatig en fungeer je als vraagbaak voor de collega's.

Wie ben jij?

Als Relatiebeheerder:

 • Heb je HBO werk- en denkniveau
 • Ben je in het bezit van de benodigde WFT-diploma's Particulier en Zakelijk en is het hebben van Assurantie A certificaten een pré of ben je bereid deze te behalen
 • Heb je 3 - 5 jaar ervaring in de verzekeringsbranche
 • Heb je goede communicatieve vaardigheden
 • Ben je de schakel tussen ons en de adviseurs
 • Ben je beschikbaar voor minimaal 32 uur per week

Wat bieden wij?

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De CAO voor het verzekeringsbedrijf is van toepassing.
 • Salarisindicatie Schaal 9N: € 3.360,00 tot € 5.311,00. Inschaling is afhankelijk van ervaring en diploma's.
 • Dertiende maand
 • Marktconforme pensioenregeling
 • Goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden
 • Actieve personeelsvereniging
 • Een gezellige informele werkomgeving
 • Hybride werken

Ben je enthousiast geworden over de functie Relatiebeheerder? Wij gaan graag met je in gesprek. Als je vragen hebt, kun je bellen naar () op .

Herken je jezelf in deze functie en wil je solliciteren? Reageer dan via het sollicitatieformulier hieronder voor 21 juni. De sluitingstermijn is op 21 juni as.

Stageplaats

Ben jij op zoek naar een passende stage? Misschien is een stage bij De Zeeuwse dan wel iets voor jou.

Wie is De Zeeuwse?
De Zeeuwse is een sterk groeiende organisatie. Naast de particuliere- en MKB-markt, ligt de focus ook op de agrarische, hippische en garage markt. Wij kiezen voor een aanpak waarbij onze vijf kernwaarden persoonlijk, oplossingsgericht, bereikbaar, Zeeuws en deskundig centraal staan. Wij zijn een succesvol en dynamisch bedrijf en onze medewerkers streven dagelijks naar het vinden van maatwerkoplossingen voor onze klanten.

Afdelingen bij De Zeeuwse:Functie:passende stage
Startdatum:26-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:3360 – 5311
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Zeeuwse via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Breskenskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de breskenskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures breskens
 2. Passende Stage De Zeeuwse 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures