Vacature Recruiter Ruimtelijk en Bestuurlijk domein

Recruiter Ruimtelijk en Bestuurlijk domein in Middelburg

Over de functie

Wat ga jij doen als Recruiter Ruimtelijk & Bestuurlijk Domein

Als Recruiter Ruimtelijk en Bestuurlijk Domein bij Maandag® ben je een cruciale schakel in het vinden van de juiste professionals voor onze opdrachtgevers. Je begrijpt de complexe vraagstukken in het ruimtelijk en bestuurlijk domein en weet welke talenten daarbij passen.

Jouw Taken:

  • Aantrekken van Talent: Je gebruikt moderne wervingsmethoden en -kanalen om topkandidaten te vinden en aan te trekken.
  • Relatiebeheer: Je bouwt en onderhoudt relaties met kandidaten in het ruimtelijk en bestuurlijk domein.
  • Matchmaking: Je analyseert samen met de accountmanager de behoeften van opdrachtgevers en koppelt deze aan de vaardigheden en ambities van professionals.
  • Begeleiding: Je begeleidt het sollicitatieproces van begin tot eind en zorgt voor een soepele onboarding. Zolang jouw kandidaat bij ons in dienst is, blijf je verantwoordelijk. Je houdt voortgangsgesprekken, denkt mee in ontwikkeling en begeleidt bij ziekte.
  • Netwerken: Je breidt voortdurend je netwerk uit en blijft op de hoogte van ontwikkelingen in het vakgebied.

Functie eisen

De Recruiter Ruimtelijk en Bestuurlijk domein die wij zoeken bulkt van de energie. Met een flinke dosis commerciële drive en ondernemerschap maak jij het verschil. Je denk niet in problemen maar in oplossingen en gaat uitdagingen zeker niet uit de weg. In ieder geval beschik je over de volgende punten:

  • Een afgeronde mbo- of hbo opleiding;
  • Aantoonbare ervaring bij een commerciële organisatie;
  • Bij voorkeur affiniteit met het vakgebied ruimtelijk & bestuurlijk domein.

Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Recruiter Ruimtelijk en Bestuurlijk domein die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:Specialisten op het gebied van personeelszaken en loopbaanontwikkeling
Startdatum:16-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2760 – 3400
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via david.salomons@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Breskenskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de breskenskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures breskens
  2. Recruiter Ruimtelijk en Bestuurlijk domein Maandag 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures