Vacature Sales agent

Sales agent in Middelburg

Functieomschrijving

Ben je op zoek naar een flexibele uitdaging in de commercie? Stop met zoeken! Bij Delta Fiber hebben we een fantastische kans voor jou als telemarketeer. Verdien €13,62 per uur, zonder ervaring in sales nodig te hebben. We brengen je alles bij wat je moet weten!

Wat bieden wij jou
  • €13,62 per uur
  • Bijna juiste prestatie na 3 maanden €15 per uur!
  • Een leuke baan in een nog leuker team
  • Mogelijkheid tot vast contract
Wie ben jij

Ervaring in sales is niet vereist, maar je staat wel open om alle ins en outs van het vak te leren. Jij bent toe aan een fulltime uitdaging en draait minstens 2 avonddiensten tot 21:00 uur in de week. Als het nodig is, ben jij ook op zaterdag inzetbaar tot 16:00.

Met lef en overtuigingskracht, de essentiële eigenschappen van een salesmedewerker, leer je binnen de kortste keren alles wat nodig is om klanten te adviseren en overtuigen.

Wat ga je doen

Tijdens outbound gesprekken benader jij klanten voor nieuwe internetpakketten. Daarnaast bel je nieuwe internetklanten om hen welkom te heten en de voordelen van Delta Mobiel te bespreken.

Bij Delta Fiber hanteren we een andere aanpak in telefonische sales. We geloven in positieve gesprekken waarbij de klant centraal staat. Geen harde verkoop, maar het creëren van een goed gevoel bij de klant.

Op andere momenten neem je inbound-gesprekken aan, waarin niet-klanten (prospects) vragen stellen over de huidige producten en diensten van DELTA. Je biedt een passend aanbod aan met behulp van je overtuigingskracht. Altijd vriendelijk en vastberaden, zorg je ervoor dat de klant krijgt wat hij nodig heeft. Ben jij de volgende 'hero of the week'?

Elke dag worden de resultaten gedeeld, zodat je weet hoe je het doet ten opzichte van je collega's. Handig, want af en toe organiseert de afdeling Telesales thema-gevechten (WK, Expeditie Robinson, enz.). Goed voor je winnaarsmentaliteit!

Waar ga je werken

Delta Fiber Nederland, gevestigd in Middelburg, investeert in jouw ontwikkeling en is een gewaardeerde werkgever bij Tempo Team. Wat maakt Delta Fiber Nederland zo aantrekkelijk? De afdeling Telesales waar je werkt, is ondersteunend en vriendelijk. Hier vind je collega's die elkaar helpen en de werkdag plezierig maken. Samen met je eigen coach werk je aan je ontwikkeling, met de mogelijkheid om door te groeien naar functies zoals trainer, coach of andere posities die aansluiten bij je ambities. Dat maakt Telesales bijzonder!

Sollicitatie

#ALLESHIERISTEMPO Dus waar wacht je nog op?!

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Ben jij onze nieuwe Telemarketeer? Solliciteer dan direct via onze website www.tempo-team.nl. Vragen en/of opmerkingen? Bel of mail gerust! Wij zijn te bereiken op 0113308120 of via delta@tempo-team.nl Voor een snelle procedure zorg je voor een referentie die wij kunnen bellen.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!Functie:Televerkopers
Startdatum:29-04-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:13 – 13
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via delta@tempo-team.nl of 0113-308120. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Breskenskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de breskenskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures breskens
  2. Sales agent Tempo-Team 29-04-2024

Bekijk ook andere vacatures