Vacature Servicemonteur

Servicemonteur in Zoutelande

Werken bij DNWG

 • Locatie

  Terneuzen Goes Bruinisse Vlissingen

 • Opleidingsniveau

  MBO

 • Aantal uren

  40 uur

Delen?

WORD ServiceMONTEUR BIJ DNWG EN MAAK DIRECT IMPACT IN DE ENERGIETRANSITIE.

Werk waar je trots op kan zijn. Dit ga je doen.

Door de energietransitie komt er meer werk op ons af dan ooit. Er rijden straks veel meer elektrische auto's, huizen en wijken gaan van het gas af en we leveren massaal zelf opgewekte energie terug. Vragen van onze klanten worden daardoor steeds complexer en in het net zijn grote aanpassingen nodig. Tegelijkertijd moet ons net betrouwbaar blijven en storingen moeten zo snel mogelijk worden opgelost. Genoeg te doen dus voor een servicemonteur.

Jouw baan als servicemonteur bij DNWG is elke dag anders. Je werkt aan allerlei installaties en netwerken, soms bij mensen thuis en soms bij grote bedrijven. s 'Ochtends zie jij op je tablet waar jouw reis die dag heen gaat. Je ziet plaatsen in Zeeland en omstreken waar je nog nooit bent geweest.

Als servicemonteur houdt je je bezig met het oplossen van storingen en klachten aan gas, water en elektrameters. Je vervangt gas, water en elektrameters binnen de gestelde termijn en kwaliteitsnormen. Daarnaast voer je administratieve taken uit, zoals bijvoorbeeld het registeren van metergegevens bij meterwissels.

Hoe jouw werkdag eruit ziet?

Je begint je werkdag met een lekkere bak koffie op het steunpunt in Vlissingen. Vervolgens verzamel je het materiaal dat je die dag nodig hebt en ga je op pad.

Je eerste klus is een storing bij een klant in Zoutelande. Ze hebben een storing aan hun elektriciteitsmeter. Jij gaat onderzoeken wat er aan de hand is en probeert het zo goed en veilig mogelijk op te lossen. Na het oplossen van het probleem, verlaat je de tevreden klant naar een volgende klus. Een meterwissel in Vlissingen. Het wisselen van de meter verloopt lekker soepel. Je hebt nog wat tijd om wat administratieve taken te doen en rijdt vervolgens terug naar het steunpunt.

Daar zitten je collega's Frank en Klaas al op je te wachten om samen te lunchen.

Na de lunch hebben jullie werkoverleg. Tijdens dit werkoverleg worden bepaalde veiligheidsregels nog eens goed besproken en benadrukt. Want veiligheid staat voorop.

Na het overleg vertrek je richting Goes. Die middag voer je een meterwissel uit bij een groot bedrijf. Dit is nog best een flinke klus. Na de wissel, handel je het administratief af en ga je op weg naar huis. Je werkdag zit erop!

Jouw sterke punten. Worden we blij van.

Jij bent graag onderweg, houdt van afwisseling en werkt graag zelfstandig. Techniek zit in jouw genen en je bent gedreven om jouw technische kennis en ervaring in te zetten en uit te breiden.

Wat jou verder misschien wel onze nieuwe servicemonteur maakt?

 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO-2 opleiding of bent bereid om deze te behalen.
 • Je hebt goede communicatie vaardigheden;
 • Je bent klantvriendelijk en integer;
 • Je hebt goede organisatorische vaardigheden;
 • Aanwijzing BEI VP LS Meterkast is een pré;
 • Je bent bereid om verplichte aanvullende opleidingen te volgen.

Mooie arbeidsvoorwaarden. Die wil je hebben.

Wij verwachten veel van jou, maar jij mag ook veel van ons verwachten. Wat je krijgt? Dat zie je hier.

 • Goede arbeidsvoorwaarden horen erbij. Zo krijg je een (maximaal) salaris van € 3682,- bruto per maand, gebaseerd op 40 uur per week, 24,5 vakantiedagen en bouw je prima pensioen op bij het ABP;
 • Bovenop je salaris ontvang je een persoonlijk budget van 24% (inclusief 8% vakantiegeld). Jij kiest wat je met het budget doet. Elke maand extra salaris? Of misschien meer verlofdagen?
 • Gezonde energie, die heb je nodig. Daarom krijg je van ons ook een Duurzaam Inzetbaarheid budget van €500 bruto per jaar (bijvoorbeeld voor je sport abonnement of je nieuwe voetbalshirt). En claim jij alvast een plek in ons volgende Voetbaltoernooi?
 • Je hebt allerlei trainings- en opleidingsmogelijkheden, want we investeren graag in jou;
 • Je gaat genieten van een fijne balans tussen werk en privé. Werk is belangrijk, maar thuis ook;
 • Je krijgt een tablet en telefoon. Liever je eigen telefoon gebruiken? Dan kun je kiezen voor de Bring Your Own Device vergoeding. Ook nog eens duurzamer!
 • Wanneer je volledig bent ingewerkt, ga je met jouw eigen DNWG bus op pad;
 • Je ontvangt een buitendienstvergoeding van 80 euro netto.
 • Jij fikst onze storingen. Ook buiten kantoortijden in de storingswachtdienst. Hier belonen we je natuurlijk voor. Je krijgt van ons een wacht- en storingsdienstvergoeding voor de tijd waarin we je voor storingen kunnen oproepen. Die vergoeding is € 408 bruto voor een volledige wachtdienstweek. Dit bedrag is uiteraard exclusief de vergoeding voor de overuren die je maakt in je storingswachtdienst. Die krijg je uitbetaald of kun je omzetten in verlof, aan jou de keuze.

Een goed team. Daar hoor je bij.

Meteen vanaf dag één maak je deel uit van de afdeling Storing en Onderhoud in de regio Zeeland. Een groep aanpakkers, doeners en probleemoplossers. Harde werkers en harde lachers. Een team dat altijd vooruitdenkt over de te nemen stappen, waarbij veiligheid en zonder angst kunnen werken vooropstaan.

Nu reageren. En laten zien wat je in huis hebt.

Zin in deze baan? En nu en later genoeg te doen hebben? Reageer dan snel. Gewoon met de knop 'solliciteren'. Vergeet niet je CV mee te sturen. Als we denken dat je bij ons past, nemen we snel contact met je op voor de eerste stappen. We wensen je veel succes!

Jouw toekomst

Voor meer inhoudelijke informatie over de vacature kun je contact opnemen met () via of Patricia Post (corporate recruiter) .Functie:servicemonteur
Startdatum:15-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3682 – 3682
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met DELTA via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Breskenskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de breskenskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures breskens
 2. Servicemonteur DELTA 15-05-2024

Bekijk ook andere vacatures