Vacature Speler

Speler in Breskens

/ Vennendal 16 8219 CD Lelystad Nederland

Tennisschool New Dutch Opportunities (NDO)

En nog een WordPress site

Tennistraining Tennistraining Hoogwaardige trainingen op ieder niveau, waarbij persoonlijke aandacht, lange termijn ontwikkeling en het speelplezier centraal staan. Tenniskampen Tenniskampen Elk jaar organiseren wij tenniskampen. Onder begeleiding van onze tennistrainers wordt een complete tennisweek verzorgt. Gezelligheid en sportiviteit staan hierbij hoog in het vaandel! Schooltennis Schooltennis Schooltennis is een speelse manier om kinderen in aanraking te laten komen met tennis, om coördinatie en samenwerking te stimuleren en ze meer te laten bewegen. Padel Padel Padel, de snelst groeiende nieuwe sport in Nederland, kan je nu ook bij ons leren! Deze actieve, dynamische en laagdrempelige sport staat garant voor spektakel waar je zowel als speler maar zeker ook als toeschouwer van zal genieten. Combinatie trainingen Combinatie trainingen Gedurende het hele jaar zullen er op zaterdag morgen, gecombineerde tennistrainingen zijn op TV Frankrijk. Hierdoor kunnen spelers van diverse verenigingen met elkaar trainen. Wij zoeken stagiaires! Wij zoeken stagiaires! Onze tennisschool stimuleert samenwerking met studenten. Wil je weten welke stagemogelijkheid wij jou kunnen bieden?

Breskens 2018

NDO organiseert al een paar jaar een tenniskamp in Breskens (Zeeland). Het kamp wordt elk jaar in week 29 gehouden. Wij worden altijd zeer hartelijk welkom geheten en de hele week genieten wij van de gastvrijheid van de mensen uit Breskens.

De doelgroep van het kamp is de oudere jeugd tussen de 16 en 30 jaar. Het maakt niet uit wat jouw tennisniveau is!

Tijdens het kamp worden er dagelijks tennistrainingen gegeven en doen we mee aan het tennistoernooi. We kamperen op het tennispark en elke dag zijn er lekkere diverse maaltijden die verzorgd worden door de tennisvereniging.

Wil je alvast meer informatie? Stuur dan een mail naar .Functie:speler
Startdatum:10-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met New Dutch Opportunities (NDO) via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Breskenskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de breskenskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Breskens
  2. Speler New Dutch Opportunities (NDO) 10-12-2023

Bekijk ook andere vacatures