Vacature Student-stage

Student-stage in Schoondijke

student stage

student-stage

Student-stage bij Van der Steenhoven advocaten
Ben je na je rechtenbachelor bezig met je master(s) en kun je niet wachten om praktijkervaring op te doen in de advocatuur? Kom dan een stage lopen bij Van der Steenhoven advocaten!

Wij bieden gedurende het hele jaar stageplaatsen aan. In twee maanden tijd maak je als student-stagiair kennis met onze dagelijkse praktijk. Je wordt ingezet op verschillende rechtsgebieden om zo een goed beeld te krijgen van de advocatuur in het algemeen en ons kantoor in het bijzonder.

Gedurende jouw student-stage zorgen wij ervoor dat de volgende onderdelen aan bod komen:

 • je maakt adviezen/e-mails voor cliënten;
 • je stelt juridische stukken op;
 • je wordt betrokken bij lopende dossiers;
 • je zoekt juridische vraagstukken uit;
 • je doet literatuur- en jurisprudentieonderzoek;
 • je zit aan bij (cliënt)besprekingen en zittingen;
 • je neemt deel aan onze jurisprudentiebijeenkomsten en unit overleggen;
 • je woont inhouse cursussen bij;
 • en natuurlijk haak je als collega ook aan bij de borrels en alle evenementen en festiviteiten die ons kantoor organiseert.

Na twee maanden heb je intensief kennis gemaakt met de verschillende facetten van het advocatenvak!

Als student-stagiair word je begeleid door de student-coördinator, die jouw algemene aanspreekpunt is en je wegwijs maakt binnen ons kantoor. Verder krijg je per opdracht feedback van de advocaat die je de betreffende opdracht heeft gegeven.

De stage wordt afgerond met een evaluatiegesprek. Je ontvangt een getuigschrift, waarin de beoordeling van de advocaten waarmee je hebt samengewerkt, is opgenomen. De vergoeding voor de student-stage bedraagt € 500,- bruto per maand.

Wie komt in aanmerking?
Om voor een student-stage in aanmerking te komen volg je na je rechtenbachelor een master(s) met bij voorkeur een specialisatie in het arbeidsrecht en het ondernemingsrecht met bovengemiddelde resultaten.

Daarnaast heb je relevante juridische werkervaring opgedaan en aantoonbare affiniteit met één of meer van de rechtsgebieden waarop wij werkzaam zijn. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Hoe kom je in aanmerking?
Kom je bij ons werken? Dan ben je een sociaal en open persoon, zelfstandig, accuraat met initiatief. Je staat stevig in je schoenen, hebt een scherpe geest en je bent sterk in planning en organisatie. Naast inhoudelijke toptalenten zoeken wij sprankelende persoonlijkheden, gedreven en vol enthousiasme en energie!

De sollicitatieprocedure bestaat uit een schriftelijke ronde en een gespreksronde.
Wil je in aanmerking komen? Stuur dan jouw motivatie, cv, cijferlijsten en (stage)beoordelingen naar , kuijt . Als je vragen hebt over de student-stage neem dan contact met ons op viaFunctie:studentstage
Startdatum:30-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van der Steenhoven Advocaten via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Breskenskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de breskenskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures breskens
 2. Student-stage Van der Steenhoven Advocaten 30-04-2024

Bekijk ook andere vacatures