Vacature Tactisch Inkoper

Tactisch Inkoper in Schoondijke

Waar ben je naar op zoek?

Tactisch Inkoper

Wat ga je bij ons doen?

In korte tijd is de Hydrauvision groep sterk gegroeid. Samen met 6 collega's krijg je de kans om onze inkoopafdeling nóg beter te positioneren binnen ons bedrijf.

Als tactisch inkoper bij Hydrauvision ben je de schakel tussen Inkoop, collega's van andere afdelingen én leveranciers. Door jouw uitmuntende communicatieve skills, ben je in staat de klant- en leveranciersrelaties te versterken. Je gaat contracten centraliseren, brengt afspraken en contracten die er al liggen verder in kaart, maar doet vooral ook marktonderzoek en selecteert de beste leveranciers. Daarnaast ben je voor een aantal vestigingen zelf verantwoordelijk voor de back office werkzaamheden. Voor die vestigingen verzorg je het administratieve inkoopproces op basis van de gemaakte afspraken en zorg je ervoor dat facturen zonder onnodige manuele interventie betaald kunnen worden. Het is hierbij van cruciaal belang dat je accuraat te werk gaat en zorgt dat onze Master Data in SAP wat inkoop betreft up-to-date blijft.

De grote hoeveelheid data en de daarbij gepaard gaande tijdsdruk zorgen voor dagelijkse uitdagingen. Je moet dus in staat zijn om prioriteiten te stellen.

Hier weet jij wel raad mee

 • Communiceren met interne klanten en leveranciers
 • Je bent alert op commerciële kansen
 • Het beoordelen van potentiële leveranciers
 • Onderhandelen over prijzen
 • Beoordelen van contractvoorstellen inclusief de voorwaarden
 • Inkoopcontracten afsluiten en processen beheren en bewaken

Verder heb je

 • Ervaring met het analyseren, interpreteren en verwerken van data middels Excel
 • Ervaring in een gelijksoortige functie, bij voorkeur in een technische georiënteerde organisatie
 • Ervaring met ERP-programma SAP is een pré

Wat krijg je van ons?

We bieden goede arbeidsvoorwaarden, een fijne werkplek en zekerheid. Je krijgt de vrijheid om je eigen bijdrage te leveren en ideeën in te brengen over de doorontwikkeling van het inkoopbeleid en de daaraan gerelateerde processen. Als je bij ons komt werken, heb je ruim 7 weken per jaar vakantie. Niet slecht toch?

Wat moet jij nu doen?

Past deze baan perfect bij jou?

Solliciteer direct via onderstaand formulier of stuur je sollicitatiebrief en cv naar t.a.v. Marit Berendsen en van de Voorde.Functie:tactisch inkoper
Startdatum:05-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hydrauvision via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Breskenskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de breskenskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Breskens
 2. Tactisch Inkoper Hydrauvision 05-02-2024

Bekijk ook andere vacatures