Vacature Verzorgingsassistent HOF 't Seijs

Verzorgingsassistent HOF 't Seijs in Middelburg

Verzorgingsassistent Hof 't Seijs Tijdelijk verblijf

Jouw werk

Middenin de groene wijk De Griffioen in Middelburg ligt Hof 't Seijs, één van de locaties van Amarijn waar drie verschillende vormen van wonen met zorg samenkomen. Hof 't Seijs bestaat uit 18 plaatsen voor verpleeghuiszorg, 30 appartementen voor Volledig Pakket Thuis en een afdeling Tijdelijk Verblijf met 15 appartementen. Voor de afdeling "Tijdelijk verblijf" zijn wij op zoek naar een enthousiaste Verzorgingsassistent.

De cliënten verblijven voor een korte periode op deze afdeling omdat zij moeten aansterken na een ziekenhuisopname of om de mantelzorger even te ontlasten.
Met het gehele team proberen wij zoveel mogelijk aansluiting te vinden bij de beleving van onze bewoners en invulling te geven aan wat voor een bewoner belangrijk is. Werkzaamheden waar jij je mee bezig zult houden zijn o.a. boodschappen bestellen voor de bewoners, huishoudelijke taken, linnenverzorging, ondersteuning bieden bij de maaltijden en de welzijnsmedewerker ondersteunen bij activiteiten. Er wordt ook van jou verwacht dat je, indien nodig, de zorgmedewerker assisteert bij persoonlijke verzorging en cliënten helpt bij de toiletgang. Er wordt twee tot drie maanden vooruit geroosterd, je weet dus precies waar je aan toe bent!

Bij Amarijn vinden wij het belangrijk dat jij met plezier zo goed mogelijk je functie kunt uitoefenen. Hiervoor volgt iedere Verzorgingsassistent de leerzame training "huiskamer op volle kracht". Tijdens deze training komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod; jouw rol in de huiskamer, samenwerking met deze bewonersgroep, jouw aandeel in het leveren van belevingsgerichte zorg voor iedere bewoner en het bewust worden van eigen houding en communicatie.

Voordat je verder gaat lezen over wat wij van jou verwachten en wat wij jou bieden, vertellen wij wát werken bij Amarijn zo leuk maakt! Om te beginnen krijg jij een baan die nooit saai wordt en met veel ruimte voor initiatieven. Ook bieden wij een meerkeuzesysteem aan met toffe opties zoals het fietsplan, extra verlof of kinderopvangkosten. Wil je nóg meer leren? Zorgstroom heeft een digitaal leerplein met een groot aanbod waar iedere collega gebruik van kan maken. Buitenom al dit leuks, krijg je bij ons een medewerkerspas waarmee je bij ruim 150 lokale ondernemers korting krijgt en kun je voor een klein bedrag lid worden van onze actieve en gezellige personeelsvereniging met een uitgebreid aanbod aan activiteiten!

Wat breng jij?

  • Jouw omgeving omschrijft jou als een geduldig persoon met veel inlevingsvermogen
  • Je kunt goed samenwerken maar ook zelfstandig
  • Een luisterend oor en inlevingsvermogen
  • Flexibiliteit als het gaat om werken op verschillende dagen (ook in het weekend).

Ben je nieuwsgierig? Reageren kan tot en met 16 juni 2024. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op. Neem dan contact op met Irveline Stoltink (Locatiemanager) via .Functie:verzorgingsassistent hof 't seijs
Startdatum:31-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:12 – 12

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zorgstroom via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Breskenskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de breskenskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures breskens
  2. Verzorgingsassistent HOF ’t Seijs Zorgstroom 31-05-2024

Bekijk ook andere vacatures