Vacature Volwaardig Fietsenmaker

Volwaardig Fietsenmaker in Vlissingen

Geschiedenis

begon 1998 in een klein winkeltje. Al snel gingen de zaken zó goed dat zelfs het ernaast gelegen pand aan extra ruimte niet langer voldoende was. Tijd voor verhuizen! In 2013 heropende wij onze deuren op de huidige locatie, gelegen aan de Troelstraweg in Vlissingen. Een prachtig pand dat na de verbouwing 1300 m2 winkelruimte biedt voor een gevarieerd aanbod aan fietsen. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot expertise fietswinkel. Waarom? Het verlenen van goede service, leveren van uitstekende kwaliteit en het aanbieden van een gebalanceerde en brede collectie aan prachtige merkfietsen en accessoires is opgenomen in ons DNA. Eén bezoek aan is voldoende om te ervaren dat we niet overdrijven. Wij nodigen je graag uit om dat zelf te ontdekken.

Leerplekken

Wat heb je aan kennis en wijsheid als je die niet doorgeeft? Precies; niets. Vandaar dat leerplaatsen ter beschikking stelt om jonge mensen op te leiden tot volwaardig fietsenmaker. Aangezien we specialisten op elk fietsgebied hebben kunnen ze hier werkelijk álles leren.

Lijkt het jou wel wat om je handen bij ons uit de mouwen te steken en professionele kennis en ervaring op te doen? Je mag altijd contact met ons opnemen voor het inwinnen van meer informatie. Wellicht verwelkomen wij jouw binnenkort dan wel in familie.

Missie

Wij Fietsenmakkers vinden dat fietsen niet alleen producten zijn, maar dat er onlosmakelijk ook gevoel aan te pas komt. De liefde die we voor het vak en de fietsen ervaren, die herkennen we ook in onze klanten. Wij delen en begrijpen als geen ander de gevoelens die jij hebt voor jouw fiets. Onze drang naar het bieden van service en kwaliteit maakt dat wij jou van zo goed mogelijk passende en comfortabele fietsen willen voorzien. Mocht er toch ergens een kink in de kabel ontstaan dat halen we die er samen uit.


Winkel

Maandag: Gesloten Zondag: Gesloten

Werkplaats

Maandag: Gesloten Zondag: Gesloten
  • Troelstraweg 364
  • 4384 AW Vlissingen


Troelstraweg 364
4384 AW Vlissingen
Telefoon:

Functie:volwaardig fietsenmaker
Startdatum:26-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De FietsenmaKker via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Breskenskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de breskenskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures breskens
  2. Volwaardig Fietsenmaker De FietsenmaKker 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures