Vacature Voorman/-vrouw Logistiek

Voorman/-vrouw Logistiek in Vlissingen

Wij zoeken voor ons werkleerbedrijf een

Voorman/-vrouw Logistiek

"Jij bent de schakel en schept de voorwaarden zodat medewerkers zich kunnen ontwikkelen"

Ons werkleerbedrijf zet zich in voor de begeleiding en ontwikkeling van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Onze missie is om een inclusieve en ondersteunende werkomgeving te bieden waarin medewerkers de kans krijgen om zich te ontwikkelen in een veilige omgeving.

Dit heb je

 • Minimaal MBO-3 werk- en denkniveau.
 • Ervaring of interesse in het begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Je begrijpt de specifieke behoeften en uitdagingen van onze doelgroep, waardoor je effectief kunt communiceren en oplossingsgericht kunt handelen.
 • Je hebt ervaring in een coördinerende rol binnen een logistieke omgeving.
 • Het is een pré als je ervaring hebt met diverse IT- en scansystemen.
 • In bezit van een reachtruck-rijbewijs, of bereid deze te halen.
 • Goede motivatie- en coachingsvaardigheden.
 • Doorzettingsvermogen.
 • Discipline. Met jouw discipline ben je in staat om prioriteiten te stellen en efficiënt te werken.

Dit ben je

Je bent gedisciplineerd, positief en wilt graag in een logistieke omgeving werken. Jouw optimisme werkt aanstekelijk. Je creëert een werkomgeving waarin positiviteit centraal staat en waarin het team gemotiveerd wordt om het beste uit zichzelf te halen. Als doorzetter pur sang ben jij iemand die niet alleen woorden, maar ook daden laat zien. Je werkt zij aan zij met het team, geeft het goede voorbeeld.

Dit ga je doen

Als Voorman/-vrouw ben je de cruciale schakel in ons team en creëer je de voorwaarden voor de ontwikkeling van medewerkers. De nadruk ligt op het zelfstandig uitvoeren van logistieke werkzaamheden en het zorgdragen voor het correct verwerken in de systemen. Dit doe je in een klein team van zes medewerkers, waaronder SW-medewerkers en , medewerkers met een indicatie voor Beschut Werken..

Jouw rol? Je zorgt voor een optimale werkverdeling, rekening houdend met de capaciteiten en beperkingen van de medewerkers. Je werkt mee op de vloer, begeleidt, coacht en ontwikkelt de medewerkers. Iedere dag zorg je voor het beheer van de voorraden, een nauwkeurig ontvangst van de goederen, voer je ingangscontroles uit en registreert de binnenkomende goederen. Het grootste gedeelte van jouw tijd ben je te vinden op de werkvloer, daarnaast ben jij bezig met het plannen, organiseren en coördineren.

Jij bent het eerste aanspreekpunt op de vloer je denkt mee met het verbeteren van de processen binnen de afdeling. Je schakelt veel met de werkbegeleider over de voortgang van het werk.

Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 16:30 uur.

Dit krijg je

 • Je maakt deel uit van het enthousiaste team van het magazijn. Dit team valt onder de afdeling bedrijfsbureau.
 • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar voor 32 tot 36 uur per week.
 • De kans om je kennis in te zetten voor een sociale samenleving.
 • Een salaris van maximaal € 3.327 bruto in functieschaal 5 bij een 36-urige werkweek. Afhankelijk van je opleiding en ervaring wordt je salaris ingedeeld in de schaal.
 • Individueel keuzebudget (IKB) van 17,05% van je salaris waarmee je jouw arbeidsvoorwaarden kunt inzetten op een manier die aansluit bij jouw voorkeuren.
 • Pensioenopbouw bij het ABP. Jij betaalt ongeveer 30% van de pensioenpremie en de resterende 70% nemen wij voor onze rekening.

We zijn enorm benieuwd naar jou!


Zo reageer je

Reageer vóór de sluitingsdatum met de button 'Solliciteren' op deze vacature.


Deze vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben bij gebleken geschiktheid voorrang op externe kandidaten.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.Functie:voorman/-vrouw logistiek
Startdatum:08-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3327 – 3327
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Orionis Walcheren via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Breskenskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de breskenskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures breskens
 2. Voorman/-vrouw Logistiek Orionis Walcheren 08-06-2024

Bekijk ook andere vacatures