Vacature Vrijwilligers

Vrijwilligers in Middelburg

| |

Scouting Gouden Cirkel LogoScouting Gouden Cirkel LogoScouting Gouden Cirkel Logo

Vrijwilligers gezocht!

Vacatures

De Gouden Cirkelgroep bestaat naast de leden uit een enthousiaste groep vrijwilligers die veel tijd en energie in onze vereniging steken waardoor er altijd weer een leuk Scouting programma is voor onze leden.

Wij zijn erg blij met al onze vrijwilligers omdat we dankzij hun inzet een vereniging hebben die met lage contributie kosten voor iedereen betaalbaar blijft. Helaas merken we dat sommige klussen blijven liggen of telkens op de schouders van de zelfde vrijwilligers rusten. Onder het motto "vele handen maken licht werk" zijn we dan ook altijd op zoek naar mensen die ons willen helpen en willen u bij deze vragen wat u kunt doen voor de Gouden Cirkel?

Helaas geen uurloon maar wel een gezellige tijd met de andere enthousiaste vrijwilligers, ook een bak koffie en een gezellige BBQ op zijn tijd zit er wel in. Daarnaast helpt u met uw inzet de kosten van de vereniging laag te houden.

Geef u zelf op!

Is uw interesse gewekt in een vacature of geen interessante vacature maar wel zin om ons vrijwilligers team te komen versterken bij de Gouden Cirkel?

Leid(st)er speltakken webscoutinggoudencirkel 2020-08-26T15:38:40+02:00

Leid(st)er speltakken

Functieprofiel

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe vrijwilligers die leid(st)er willen worden bij onze speltakken. Klik hier voor meer informatie over de verschillende speltakken en de leeftijden, zo kan je zelf kijken welke leeftijd het beste bij jou past.
Je bent leid(st)er van een groep kinderen/jongeren en organiseert hiervoor wekelijks Scouting activiteiten. Dit zijn activiteiten die zich kenmerken door samenspel en uitdaging met hierin een bijzondere plek voor buitenleven. Activiteiten binnen Scouting zijn veelzijdig en afwisselend. Je werkt altijd samen met andere enthousiaste vrijwilligers.

Wat doet een leid(st)er?

 • Bedenkt en maakt gave programma's samen met de andere teamleden
 • Gaat mee op scouting activiteiten en kampen
 • Begeleidt de leden in hun persoonlijke ontwikkeling
 • Zet zich ook in om zijn/haar eigen functioneren te verbeteren, onder andere door het volgen van cursussen en trainingen.
 • Neemt deel aan het overleg binnen de groep

Belangrijk

 • Je onderschrijft de doelstellingen en het huishoudelijk reglement van Scouting Nederland
 • Je bent minimaal 18 jaar of ouder
 • Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen
 • Je bent bereid je voor deze functie in te zetten en ook zelf hierin verder te leren

Wij bieden

 • Een inspirerende functie waarin je uitdagende en leuke tijdsbesteding biedt aan kinderen/jongeren
 • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen
 • Samenwerking met de andere enthousiaste vrijwilligers

Functieprofiel

Het klusteam zorgt ervoor dat het gebouw en terrein veilig blijft en voldoet aan de wensen van de vereniging. Het reguliere onderhoud en reparaties worden volgens het plan van de beheerders uitgevoerd, maar ook het opwaarderen van ons gebouw en terrein door nieuwe investeringen behoren tot de taken. Kennis van klussen, elektra, leidingwerk, schilderen of andere bouw gerelateerde ervaringen is een voorwaarde, maar vooral een beetje handig zijn is essentieel.

Belangrijk

 • Je bent minimaal 18 jaar of ouder.
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Middelburg of bereid te reizen.


Functie:vrijwilligers
Startdatum:06-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:12 – 12

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Scouting Gouden Cirkelgroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Breskenskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de breskenskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures breskens
 2. Vrijwilligers Scouting Gouden Cirkelgroep 06-05-2024

Bekijk ook andere vacatures