Vacature Werkplaats Assistent

Werkplaats Assistent in Breskens

 • Redactie Terneuzen
 • 08-02-2024

Werkplaats Assistent in Breskens in Terneuzen

Wil jij de duizendpoot in de werkplaats en magazijn zijn? Als Werkplaats Assistent krijg je de kans om hands-on je kennis te vergroten terwijl je het team ondersteunt.

Dit bedrijf in de omgeving van Oostburg ontwerpt hydraulische installaties, lost storingen op, en doet de revisie van apparatuur. De reguliere werktijden zijn tussen 08:00 en 17:00.

Als werkplaats assistent zal geen dag hetzelfde zijn. Je ondersteunt het team waar nodig door te helpen in het magazijn met het verplaatsen of klaarleggen van onderdelen voor de werkplaats, waar nodig gebruikmakend van de heftruck. Ook spring je bij in de werkplaats met licht sleutelwerk of bij het afpersen van hydrauliekslangen ter controle (dit word je geleerd). Het bijhouden van orde en netheid in zowel de werkplaats als het magazijn is iets waar je voldoening uit haalt.

Wie ben jij?

 • Jij hebt 2 rechterhanden en hebt al enige ervaring in de techniek door stage, werk of klussen in je vrije tijd
 • Je helpt graag je collega's door hen te assisteren en ondersteuning te bieden
 • Je bent bereid je verder te ontwikkelen in je technische vaardigheden.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende baan in de hydrauliek, waar je alles wordt geleerd over de nieuwste technische ontwikkelingen
 • Je komt in dienst op basis van een contract voor bepaalde tijd, bevalt het van beide kanten zal dit na afloop worden verlengd naar een contract voor onbepaalde tijd
 • 28 vakantiedagen en 12 ATV dagen
 • Vanwege de gevraagde flexibiliteit krijg je ook voor een goede compensatie voor overwerk
 • Een leuk en hecht team met techneuten om je heen. Ook is er een vrijmibo en staat er een frituurpan in de kantine!

Functie: Werkplaats assistent Startdatum: 07-02-2024 Ervaring: Starter Educatielevel: VMBO/MAVO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 32 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Werk en Vakmanschap Personeels B.V. en Organisatie B.V. via of . Of bezoek hun website https://www.werkenvakmanschap.nl/.

Deel de vacature:

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!Functie:assistent werkplaats
Startdatum:11-02-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Werk en Vakmanschap via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Breskenskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de breskenskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Breskens
 2. Werkplaats Assistent Werk en Vakmanschap 11-02-2024

Bekijk ook andere vacatures