Vacature Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde

Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde in Nieuwdorp

Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde

Uren: 40 Niveau: HBO

Wij zoeken een: Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde (40 uur). In deze veelzijdige functie werk je binnen de afdeling O&S veel samen met je collega werkvoorbereider Elektro & Instrumentatie (E&I) en andere technische vakspecialisten. De afdeling bestaat naast werktuigbouwkundigen uit collega's met specialismes op de vakgebieden IT, OT, elektro & instrumentatie, gebouw & infra en projecten. De collega's weten elkaar vanuit ervaring en specialisme goed te vinden.

De functie

Je versterkt ons team als je goed kunt plannen en hierbij het overzicht behoudt, duidelijk communiceert én graag samenwerkt. In deze functie ondersteun je voornamelijk de monteur werktuigbouwkunde en de technicus werktuigbouwkunde in hun werkzaamheden maar ook de operators uit de afdeling Bedrijfsvoering in hun eerstelijns onderhoudswerkzaamheden. Op termijn biedt deze functie de kans op doorgroeien naar de functie van technicus werktuigbouwkundige.

Als Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en plannen van de werkzaamheden aan alle werktuigbouwkundige systemen, gebouwen en infrastructuur van COVRA (en onze nieuwbouw projecten). Hierbij ligt je focus op de volgende zaken:

 • De korte en lange termijn planning waarbij je voorbereidingen treft voor regulier, preventief en periodiek onderhoud. Hierbij bepaal jij de werkmethode en volgorde;
 • Het continu bewaken en bijsturen van de planning. Hierbij houd je rekening met bedrijfs- processen en campagnes en werk je nauw samen met de betrokken afdelingen;
 • Je toetst onderhoudsplannen op haalbaarheid en volgt kritisch het onderhoudsverloop. Vervolgens signaleer, registreer en corrigeer je mogelijke afwijkingen en pas je de planning hierop aan;
 • Je verzorgt benodigde de werkpakketten; Je vertaalt tekeningen naar werktekeningen, opdrachten en stuk lijsten;
 • Het aanvragen en beoordelen van offertes en het optimaal inkopen van benodigde technische materialen, middelen en diensten van opdrachtnemers;
 • Je verricht (ondersteunende) taken in calculatie, inkoop;
 • Je monitort de kwaliteit van uitgevoerde werkzaamheden, rapporteert hierover en onderneemt actie bij afwijkingen;
 • Het mede zorgdragen voor het beheer en de instandhouding van bedrijfsinstallaties, gebouwen en infrastructuur van COVRA. Doordat jij actuele en betrouwbare informatie beheert en bijwerkt over de technische staat hiervan, voldoet COVRA bij inspecties en controles aan de vereisten van wet- en regelgeving;
 • Je blijft up to date op het gebied van nieuwe ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en doet verbetervoorstellen om deze ontwikkelingen in te voeren.

De organisatie

COVRA, de Centrale Organisatie Voor Radioactief Afval, is een hechte organisatie, waar de lijnen kort zijn, persoonlijke groei wordt gestimuleerd en waar initiatief en een flexibele werkhouding worden gewaardeerd. Dit unieke bedrijf met circa 75 medewerkers, heeft als enige bedrijf in Nederland de taak om al het radioactieve afval te verzamelen, verwerken en op te slaan. Daarvoor heeft COVRA een opslag- en verwerkingsfaciliteit gerealiseerd in de gemeente Borsele. COVRA is hét loket voor Nederlands radioactief afval en draagt bij aan de vorming van de Nederlandse spelregels daarvoor. Als kenniscentrum doet zij onderzoek en ontwikkelt en deelt haar kennis. De compacte organisatie is effectief en richt zich op praktische oplossingen voor de klant.

De afdeling Onderhoud & Systeembeheer (O&S) heeft als doelstelling de bedrijfsvoering van COVRA optimaal te laten verlopen en bestaat momenteel uit circa 20 medewerkers. O&S is verantwoordelijk voor de continuïteit en beschikbaarheid van de systemen, structuren, componenten, gebouwen en infrastructuur.

Wat heb je nodig?

 • Minimaal 5 jaar ervaring als werkvoorbereider binnen het vakgebied werktuigbouwkunde en ervaring met projectmatig werken;
 • HBO werk- en denkniveau; bij voorkeur een afgeronde opleiding richting werktuigbouwkunde;
 • Je bent proactief, werkt zelfstandig, planmatig en gestructureerd;
 • Sterk praktisch probleemoplossend denkvermogen;
 • Communicatieve vaardigheden;
 • Bekend zijn met normalisatie standaarden zoals NEN 2767 en ISO series;
 • Kennis van en ervaring met diverse software pakketten, waarbij kennis van Ultimo, Autocad en Microsoft Project een pré zijn.

Wat bieden wij?

We bieden een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket dat passend is bij je opleiding, kennis en ervaring. Deze functie wordt bij COVRA ingedeeld in salarisschaal 8 of 9, mede afhankelijk van jouw kennis en werkervaring. Daarnaast bieden we ook interessante secundaire voorwaarden (o.a. 44 vakantiedagen, pensioenregeling en opleidingen) die bijdragen aan jouw welzijn en verdere ontwikkeling.

Stel ze dan aan Marcel Israël (Afdelingshoofd Onderhoud & Systeembeheer) of aan ().

Kom jij ons team versterken?

E=mc²

Meld je aan voor een
rondleiding!Functie:werkvoorbereider werktuigbouwkunde
Startdatum:06-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Centrale Organisatie voor Radioactief Afval (COVRA) via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Breskenskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de breskenskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures breskens
 2. Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde Centrale Organisatie voor Radioactief Afval (COVRA) 06-05-2024

Bekijk ook andere vacatures