Vacature WOZ-taxateur

WOZ-taxateur in Middelburg

Over de functie

Als WOZ-taxateur: 

Ben je samen met de overige WOZ-taxateurs verantwoordelijk voor de waardering van de onroerende zaken bij een gemeente. Jouw functie is gericht op de waardering van de woningen, maar ook die van courante niet-woningen, ongebouwde en incourante objecten binnen een gemeente.

Naast het uitvoeren van de permanente marktanalyse, verwerk je inlichtingenformulieren als basis voor de herwaardering. Jaarlijks voer je de voorbereidingen uit voor de herwaardering en ga je aan de slag met het waarderen van woningen, courante niet-woningen, ongebouwde en incourante objecten. Uitgangspunt voor de taxaties zijn de voorschriften van de waarderingsinstructie van de Wet waardering onroerende zaken (WOZ). Naast marktanalyse en taxaties is het ondersteunen bij het afhandelen van bezwaar- en beroepschriften en voeren van overleg met belanghebbenden en grote marktpartijen een belangrijke taak. Indien nodig voer je veldopnames uit of ga je inpandig langs bij objecten.

Op dit moment worden binnen het team de voorbereidingen getroffen om dit jaar over te gaan stappen op een nieuwe waarderingsapplicatie.

Functie eisen

Hier herken jij je in:

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau, in de richting van makelaar-taxateur of vergelijkbaar. Daarnaast ben je in het bezit van het diploma WOZ-taxateur en ben je bij voorkeur ingeschreven bij het NRVT in de Kamer WOZ, Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed (BV) en/of de Kamer Wonen of hebt de intentie de betreffende opleiding(en) voor inschrijving te volgen
  • Je hebt verder actuele kennis van en ervaring in de modelmatige herwaardering van woningen, courante niet-woningen en de modelinrichting daarvan en de waardering van ongebouwde en incourante objecten of bent bereidt deze kennis te verwerven middels opleidingen
  • Je hebt 3 jaar relevante werkervaring met WOZ-taxaties op het gebied van woningen en/of niet-woningen
  • Je bent een enthousiaste teamspeler, die als het nodig is ook goed zelfstandig kan opereren. Je moet daarbij stevig in je schoenen staan in een hectische omgeving
  • Je hebt een klant- en kwaliteitsgerichte houding en uitstekende communicatieve vaardigheden

Over het bedrijf

Over Maandag®

Maandag® is de detacheerder in de publieke sector. Vanuit Maandag® kunnen wij jouw zekerheid aanbieden met afwisseling. Zo profiteer je van een contract, maar werkt flexibel voor verschillende projecten en opdrachtgevers. Daarnaast krijg je volop ontwikkelingsmogelijkheden aangeboden en werk je nooit alleen. We geloven in samenwerking, ontwikkeling en kennis delen met andere collega’s van Maandag®.

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Ik kom graag met je in contact. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de WOZ-taxateur die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:WOZ-taxateur
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4000 – 4800
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via jurgen.corte@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Breskenskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de breskenskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures breskens
  2. WOZ-taxateur Maandag 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures