Vacature Commissioning Engineer

Commissioning Engineer in Schoondijke

Hydrauvision

Waar ben je naar op zoek?

Damen's Aqua Helix DC system by Electrauvision

Commissioning Engineer

Global Electrical Solutions is het bedrijf binnen de Hydrauvision Groep dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, programmeren en in bedrijf stellen van elektrische aandrijf- en besturingssystemen. Zij bieden ondersteuning op het gebied van elektrotechniek, service en installatie over de hele wereld.

Wat ga je bij ons doen?

In de functie van Commissioning Engineer werk je aan zeer innovatieve projecten waarin de energietransitie centraal staat. De werkzaamheden zijn gericht op het in bedrijf stellen van de door GES ontworpen systemen. Denk hierbij aan volledig elektrische systemen, parallel hybride, serie hybride en dieselelektrische aandrijflijnen.

Deze systemen vinden vooral hun weg in de scheepvaartsector en heavy duty machinery. Dit gebeurt op zowel nationaal als internationaal niveau. Je bent bereid om te reizen naar klanten, waar je service verleent aan de systemen en storingsanalyses uitvoert. Goed communiceren en een professionele houding zijn belangrijk om duidelijke verwachtingen neer te leggen.

Als Commissioning Engineer heb je kennis van moderne Elektrotechniek, elektrificatie van aandrijf- en besturingssystemen, energiehuishouding en heb je affiniteit met de software van systemen. Je leert iedere dag bij in dit interessante vakgebied. Dat is wat deze functie zo uitdagend maakt.

Hier weet jij wel raad mee

 • (pre) Commissioning van elektrische aandrijfsystemen zowel op het testveld als op locatie
 • Het inbedrijfstellen van aandrijfsystemen van schepen of hybride voertuigen
 • Het verlenen van service aan deze systemen en het uitvoeren van een storingsanalyse
 • Goede samenwerking waarborgen tussen meerdere partijen

Verder heb je

 • Ambitie om elke dag te willen leren in dit interessante vakgebied
 • Hbo-opleiding elektrotechniek/Mechatronica of een MBO opleiding met ervaring
 • Affiniteit met scheepvaart of voertuigtechniek is een pré
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • De bereidheid om te reizen (nationaal en internationaal)

Wat krijg je van ons?

We bieden een inspirerende en innovatieve werkomgeving waarin je de vrijheid krijgt om je eigen bijdrage te leveren. Je krijgt de kans om te werken aan uitdagende projecten en daarbij bij te dragen aan de energietransitie. We bieden goede arbeidsvoorwaarden en zekerheid. Als je bij ons komt werken, heb je ruim 7 weken per jaar vakantie. Niet slecht toch?

Wat moet jij nu doen?

Nu al zin om aan de slag te gaan? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar

Nieuwsgierig geworden over werken bij Hydrauvision? Neem dan zeker een kijkje op www.hydrauvision.com/werkenbij en onze social media kanalen!

ExpertisesFunctie:commissioning engineer
Startdatum:26-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hydrauvision via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Breskenskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de breskenskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures breskens
 2. Commissioning Engineer Hydrauvision 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures