Vacature Functioneel Beheerder

Functioneel Beheerder in Vlissingen

 • Bewoner
  • Aanvragen en regelen
 1. Functioneel beheerder (meerdere teams) (1 fte)

Werkuren:
Sluitingsdatum: dinsdag 4 juni 2024
Opleidingsniveau: HBO

Als functioneel beheerder ben jij verantwoordelijk voor de continuïteit en het optimaal functioneren van een deel van het applicatielandschap binnen Publiekszaken, Vergunning Toezicht en Handhaving en Ruimtelijke Ordening. Dit doe je samen met een collega functioneel beheerder. Tussen jullie beide worden de beheerstaken verdeeld om continuïteit te waarborgen van het gebruik van de informatiesystemen.

Dit ga je doen
Vanwege jouw kennis van de bedrijfsprocessen en informatiesystemen, ben jij het eerste aanspreekpunt voor alle gebruikers van de informatiesystemen. Dit doe je samen met de beleidsadviseurs, informatie adviseurs en key-users van de teams.

Je beantwoordt vragen, handelt incidenten af, verzorgt werkinstructies en je geeft trainingen. Met jouw analytische blik weet jij voor elk probleem een praktische oplossing te vinden.

Ook maak je rapportages en stel je menu's, templates en formulieren samen voor verschillende applicaties. Daarnaast monitor je samen met de afdeling I&A koppelingen, beheer je de stamdata in de systemen en houd je het informatiemodel van de systemen actueel. Daarbij zorg je ook dat de security en privacy gewaarborgd zijn en je bewaakt de SLA.

Verder ben jij verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de informatiesystemen door feedback van gebruikers te vertalen naar nieuwe functionaliteiten. Je stelt business cases op en geeft advies aan teamleiders en directie. Jij zorgt dat dit proces soepel verloopt. Hierin werk je nauw samen met onze informatie-adviseurs en de functioneel beheerders van gemeente Middelburg en Orionis Walcheren. Je werkt ook mee in projecten. Dit doe jij als teamspeler die mensen kan verbinden en enthousiasmeren.

Dit neem je mee

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en minimaal 3 jaren relevante werkervaring;
 • Je bent doelgericht en weet van aanpakken op een no-nonsens manier.
 • Je bent een teamplayer
 • Je hebt een bedrijfskundige (informatica) achtergrond plus kennis en ervaring met functioneel beheer (BiSL);

Dit bieden wij

 • Een dienstverband van 36 uur per week (1 fte).
 • Je krijgt een tijdelijk dienstverband voor één jaar. Bij goed functioneren, zetten we na dit jaar het contract om in een vast dienstverband.
 • Een salaris van maximaal € 4.752, - bruto per maand bij een 36-urige werkweek (functieschaal 9, salaristabel per 1 januari 2024). Op termijn is een salaris van maximaal € 5.247,- in de uitloopschaal bereikbaar op basis van het functioneren.
 • Je bouwt maandelijks een individueel keuzebudget op van 17,05% van je bruto salaris. Dit kun je o.a. inzetten voor extra salaris, meer vrije tijd of een fiets.
 • Je werktijden deel je zelf in met veel flexibiliteit, want een 9 tot 5-baan hoeft niet voor iedereen te werken. En voor je persoonlijke ontwikkeling doe je zelf voorstellen. Hiervoor stellen we jaarlijks een budget beschikbaar.
 • Een reiskostenvergoeding hoort ook bij de voorwaarden.

Solliciteer
Geef je carrière Vlissings karakter en solliciteer vóór woensdag 5 juni 2024 via de solliciteren button. Wil je graag meer weten over deze functie, dan kun je contact opnemen met Marcel Schouw, Teamleider VTH (telefoonnummer ). Met vragen over de procedure kun je contact opnemen met , (telefoonnummer ).Functie:functioneel beheerder
Startdatum:01-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:4752 – 4752
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Vlissingen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Breskenskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de breskenskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures breskens
 2. Functioneel Beheerder Gemeente Vlissingen 01-06-2024

Bekijk ook andere vacatures