Vacature Enthousiaste Opticien

Enthousiaste Opticien in Middelburg

T

E

Coatings, wat zijn dat?

Er zijn verschillende coatings voor brillenglazen. Zo kunnen er ontspiegelingslagen, een water- en vuilafstotende laag of een hardingslaag worden aangebracht op brillenglazen. Deze coatings hebben een eigen functie en kunnen op bijna alle brillenglazen worden aangebracht.
Een ontspiegelingslaag zorgt ervoor dat het brillenglas niet meer spiegelt. Anderen kunnen hierdoor uw ogen beter zien, maar belangrijker nog, het houdt spiegelingen uit uw beeld. U ziet hierdoor meer contrast en u heeft een helderder beeld. De coating voor ontspiegeling bestaat uit meerdere lagen met een eigen kleur. Die kleur kunt u niet of nauwelijks zien.
Een hardingslaag maakt de brillenglazen krasbestendiger. Vaak wordt deze laag aangebracht op kunststof glazen. Deze zijn namelijk niet zo hard als glas, waardoor kunststof glazen zonder zo'n laag na verloop van tijd dof worden en krassen krijgen.

Wij zoeken een nieuwe collega!
Ton's Brillenmode is op zoek naar een enthousiaste opticien voor aanvulling van het team.Functie:opticien
Startdatum:29-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ton's Brillenmode via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Breskenskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de breskenskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures breskens
  2. Enthousiaste Opticien Ton’s Brillenmode 29-05-2024

Bekijk ook andere vacatures