Vacature HBO-Stagiair

HBO-Stagiair in Middelburg

ShapeLineLineLineLineLineGenerated with Avocode. Line 3Line 3Line 3

Nieuws

20 december

Hbo-stagiair afdeling communicatie

Voor de afdeling communicatie zijn we op zoek naar een enthousiaste hbo-meewerkstagiair voor maximaal 32 uur per week! Heb jij organisatietalent, vind je het leuk om te schrijven en ben je graag bezig met social media? Solliciteer dan op deze vacature!

Wie zijn wij?

Erfgoed Zeeland is hét aanspreekpunt voor het erfgoed in Zeeland. In dialoog met de samenleving geven wij betekenis aan het erfgoed en zorgen ervoor dat het beschermd, benut en beleefd kan worden. Wij verbinden mensen en organisaties en zetten ons in voor een duurzame erfgoedzorg. Erfgoed Zeeland is een middelgrote organisatie (circa 35 medewerkers) en biedt een prettige werkomgeving in informele sfeer.

Wat ga jij doen?

Als stagiair communicatie bij Erfgoed Zeeland sluit je aan bij de afdeling communicatie. Deze afdeling bestaat uit twee medewerkers en voorziet medewerkers van informatie, advies en ondersteuning op het gebied van communicatie.

Je gaat aan de slag met verschillende werkzaamheden, waaronder:

  • Schrijven van content voor ons magazine Zeeuws Erfgoed.
  • Creëren van content voor social media.
  • Schrijven van teksten voor onze interne en externe nieuwsbrief.
  • Helpen met de organisatie van verschillende publieksactiviteiten.
  • Ondersteuning van verschillende projecten binnen de organisatie (social media, nieuwsberichten, webtekst, verzamelen fotomateriaal).

Er is ruimte voor het uitvoeren van een opdracht(en) voor school. De stagevergoeding bedraagt € 313,28 bruto per maand bij een stageweek van 32 uur. Bij minder uur ontvang je de stagevergoeding naar rato.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met .Functie:hbo stagiair
Startdatum:25-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Erfgoed Zeeland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Breskenskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de breskenskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures breskens
  2. HBO-Stagiair Erfgoed Zeeland 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures