Vacature recruiter

recruiter in Middelburg

Functieomschrijving

Beschrijving

Als recruiter ben je een matchmaker pur sang. Netwerken, sales en acquisitie: hier word je enthousiast van. Je weet net zo makkelijk nieuwe klanten aan je te binden als nieuwe kandidaten. Elke dag heb je samen met je team impact op onze maatschappij, omdat je mensen helpt met het vinden van werk.

wat bieden wij jou

Wij snappen dat je graag wil weten waar je het voor doet. Het is lastig om alles wat je krijgt in één tekst samen te vatten. Hieronder een greep van onze arbeidsvoorwaarden:

 • Je startsalaris bij ons is tussen de €2550,- en de €3000,-, afhankelijk van je werkervaring. Uiteindelijk kun je als recruiter doorgroeien tot een salaris van maximaal €3994
 • Fulltime jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • De ruimte om te ondernemen en je te ontwikkelen;
 • Thuiswerkplek; 1x €750 te besteden aan een arbo verantwoorde thuiswerkplek;
 • Een inwerktraject met overnachting in een hotel.

wie ben jij

Energiek, zo word je vaak omschreven door familie en vrienden. Beren op de weg? Die zie je niet snel. Ook kan je makkelijk hoofd- en bijzaken scheiden. Verder:

 • heb je mbo4/ hbo werk- en denkniveau;
 • heb je bij voorkeur al wat werkervaring in een commerciële functie, bijvoorbeeld als callcenter medewerker of commercieel medewerker binnen- of buitendienst;
 • vind je het leuk om ergens aan te beginnen zonder dat je weet waar het eindigt.

wat ga je doen

Wat doet een recruiter? Veel ballen hoog houden op een dag: je hebt namelijk een breed pakket aan verantwoordelijkheden. Je belangrijkste taak is nieuwe relaties bouwen. Veel bedrijven worstelen met goed én snel personeel vinden. Aan jou de eer om directies en HR-managers te laten zien hoe Randstad kan helpen. Dit doe je door:

 

 • goed samen te werken met je bestaande klanten en ze lekker tevreden houden. Je hebt ook elke dag het doel om meer vacatures te vervullen dan gisteren.
 • met koude acquisitie nieuwe klanten aan Randstad verbinden.
 • vaak aan tafel te zitten met de directie, teamleiders of HR-managers van (potentiële) klanten. Je stelt de juiste vragen om te zorgen dat zij hun vraag scherp krijgen. En je laat daarna natuurlijk zien hoe Randstad het personele vraagstuk kan oplossen.

Als recruiter heb je - naast relaties bouwen - nog meer taken:

 • Je schrijft pakkende vacatureteksten.
 • Je zoekt de beste kandidaten voor deze vacatures.
 • Je voert fijne sollicitatiegesprekken.
 • Je stelt contracten op.
 • Je onderhoudt contact met de mensen die je hebt aangenomen, bijvoorbeeld over het volgen van een opleiding of om te checken of ze nog blij zijn met hun baan. Als recruiter ben je zo ook de werkgever van de medewerkers die je vindt.

waar ga je werken

Jouw thuisvestiging is in Middelburg. Hier werk je samen met jouw directe collega's. Dit is een vestiging waar collega's van andere takken binnen Randstad ook wel eens aanhaken. Zo kun je goed connecties opbouwen. Juist behoefte aan een dagje volledige concentratie? Dan is jouw zelfgebouwde thuiskantoor een mooie uitkomst.

De collega’s met wie je samenwerkt zijn stuk voor stuk enthousiast, positief, sociaal, gedreven en commercieel ingesteld. Iedereen wil en kan je veel leren. We houden van een informele sfeer en er is altijd ruimte voor gezelligheid. Lekker werken en veel lachen! Daar gaan we voor.

Je manager Reneis er altijd voor je. Samen bespreek je je targets, maar natuurlijk ook je ambitie en persoonlijke ontwikkeling. Randstad helpt je groeien.

sollicitatie

Ben jij het talent wat wij nodig hebben? Leuk! Laat dan vandaag nog jouw gegevens achter via de website. Heb je vragen? Neem dan even contact op met mij Marcus Oosterlee (Talent Acquisition Specialist) via 06-20771505. Ik ben ook makkelijk bereikbaar via WhatsApp.

 • Succesvolle sollicitatie

  Fijn, de eerste stap is gezet! Je hebt je sollicitatie afgerond en deze is bij ons binnen gekomen. Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met jou op per mail of telefoon. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

 • Op gesprek

  De talent acquisition specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Daarnaast zijn wij benieuwd naar wie jij bent en naar wat jouw talenten zijn. Dit gesprek kan zowel op kantoor als online plaatsvinden.  

 • Op tweede gesprek

  Het tweede gesprek is in ieder geval met jouw toekomstige manager. Zo krijg je nog meer beeld en gevoel bij jouw werkplek. Vaak zit hier nog een tweede persoon bij en die persoon is afhankelijk van de vacature en afdeling. Soms is dit met een andere manager, een collega uit het team of een andere talent acquisition specialist. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen samen echt kijken welke plek het beste bij jou past!

 • Welkom in het team

  Yes, je bent aangenomen! Wij zorgen voor een passend aanbod, jij hoeft alleen maar digitaal te tekenen. Welkom in het team en bij Randstad ;-). Met een mooi onboardingsprogramma voel jij je direct thuis bij ons bedrijf en helpen wij je verder in de start van je baan. Functie:assistent recruiter
Startdatum:29-03-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2550 – 3000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad Nederland via marcus.oosterlee@randstadgroep.nl of 31620771505. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Breskenskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de breskenskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures breskens
 2. recruiter Randstad Nederland 29-03-2024

Bekijk ook andere vacatures