Vacature Sous Chef

Sous Chef in Middelburg

Sous Chef

Van der Valk Hotel Middelburg |

Horeca / Toerisme / Recreatie|

Middelburg |

38 uur

| MBO


Van der Valk Hotel Middelburg


Horeca / Toerisme / Recreatie
Middelburg
38
MBO

Functiebeschrijving:
Als sous chef ben je de rechterhand van de chefkok. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het coördineren en organiseren van de werkzaamheden in de keuken. Jij gaat als sous-chef aan de slag met onze Bastard BBQ om de lekkerste burgers te bakken, met onze ovens voor mooi gestoomde groenten en natuurlijk ook gewoon met "ouderwetse" potten en pannen. Daarnaast wordt er iedere dag in ons restaurant een ontbijt- en lunchbuffet klaargezet, waar veel voorbereidend werk in de keuken wordt gedaan.
Jouw nieuwe werkplek
Werken bij Valk Exclusief Hotel Middelburg voelt als tijd doorbrengen met vrienden en familie. Jouw … collega's verwelkomen je graag om samen de gasten een topverblijf te bieden. Het hotel beschikt over 164 luxe hotelkamers en suites, 11 multifunctionele zalen, een speeltuin en een uitgerust wellness center met o.a. een zwembad, sauna's, massages en fitnessfaciliteiten. Uiteraard beschikt het hotel ook over een ontbijt en à la carte restaurant en een hotelbar. Nieuwsgierig naar onze familie? Come join the family!
Wat bieden wij jou?
Alles is mogelijk, als je maar wilt. En wij willen jou! Dus wij bieden:

  • Per 4 werken een (h)eerlijk salaris naar ervaring en inzetbaarheid;
  • 25 vakantiedagen (o.b.v. een fulltime dienstverband);
  • Geregeld een weekend vrij, een flexibel of een stabiel werkrooster? Geen probleem, in overleg is alles mogelijk!;;
  • Óók in de wintermaanden hebben wij jou nodig;
  • De mogelijkheid om veel te leren en doorgroeimogelijkheden;
  • Werkkleding hoef je niet te wassen;
  • Voor € 75,- overnachten bij alle Valk Exclusief hotels;
  • Dagelijks een gezonde en voedzame maaltijd in je pauzes;
  • Mooi-meegenomen extra's: je mag zélf gebruik maken van onze gloednieuwe fitness en wellness voor of na je werk, personeelsuitje en elk jaar een personeelsfeest.

Het recept
  • Het verrichten van de mise-en-place van de betreffende partie;
  • Het bereiden van de gerechten van de lunch- en dinerkaart voor het à la carte restaurant;
  • Het bereiden van de gerechten voor de afdeling banqueting;
  • Coördineren van werkzaamheden bij afwezigheid van de chef-kok;
  • Verzorgen van de dagelijkse bestellingen bij afwezigheid van de chef-kok;
  • Bijdragen aan wijzigingen in de menukaart en aan de ontwikkeling van recepturen.

Jouw ingrediënten:
  • Je hart gaat sneller kloppen bij het brainstormen over de nieuwe menukaart;
  • Je fantaseert, verfrist en verrast men met nieuwe ideeën;
  • Je beschikt over goede HACCP kennis;
  • Je beschikt over een afgerond koks opleiding en hebt enkele jaren werkervaring;
  • Je wilt met jouw ervaring ons keuken niveau naar een hoger level brengen;
  • Je hebt een mentaliteit van aanpakken en zet je in voor het team.

Come Jion the Family!
Word jij onze nieuwe collega? Stel je aan ons voor door nu te solliciteren!
Vragen over de vacature? Onze afdeling personeelszaken beantwoordt al je vragen. Bel naar +31 (0) 118 44 25 25 of stuur een e-mail naar .




Functie:sous chef
Startdatum:25-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van der Valk Hotel Middelburg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Breskenskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de breskenskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures breskens
  2. Sous Chef Van der Valk Hotel Middelburg 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures