Vacature Allround Verspaner

Allround Verspaner in Breskens

"Ben jij als verspaner graag allround bezig, waardoor je veel variatie hebt in jouw werk? Dan zijn wij naar jou op zoek!"

Over jouw functie

Als allround verspaner ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van diverser verspaningswerkzaamheden, zoals draaien, frezen, kotteren en boren van diverse constructie- en machinedelen. Binnen ons bedrijf werk je zowel met conventionele als met CNC-verspaningsmachines. Het zelfstandig programmeren en bedienen van deze machines zijn onderdeel van jouw functie. Natuurlijk is er al voorwerk gedaan door de mensen in de tekenkamer, of beschik je over de juiste specificaties vanuit de oprachtgever.

Waar het bij veel grote(re) bedrijven vaak eenzijdig werk is, op één specifieke discipline binnen verspaning, bieden wij jouw een gevarieerde functie aan waarbij je met alle facetten van verspaning in je werk te maken krijgt. Dit zorgt ervoor dat je veel afwisseling in je werk hebt en zelfstandig aan een project kunt doorwerken. Ben je hier naar op zoek? Dan is dit wellicht de geschikte baan voor jou!

Natuurlijk overleg je regelmatig even met je collega's en werkplaatschef om tot een goed eindresultaat te komen. Soms heb je seriewerk onderhanden, maar je moet ook regelmatig unieke stukken maken. We zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het netjes houden van de werkomgeving. Geen werkweek is hier hetzelfde, behalve dat je de vrijdagmiddag gezellig afsluit met je collega's in de kantine.

Over ons bedrijf

Zodra je binnenstapt in de grote nieuwe werkplaats van ons constructiebedrijf, word je aangenaam verrast: Hier niet het stereotype beeld van zwarte smeer en vloeren bezaaid met staalkrullen. Integendeel, hier zie je een goede uitrusting, moderne apparatuur, schone gereedschappen, vloer aan kant. Alles hier is gericht op veilig, efficiënt en prettig werken.

Onze klanten

Onze opdrachtgevers zijn actief in de industrie, landbouw, visserij, maar bijvoorbeeld ook gemeentes en waterschappen komen regelmatig met mooie opdrachten. Vanwege de nauwe banden met de voedingsindustrie, tref je veel RVS aan.

Wie ben jij

 • Je hebt een afgeronde technische MBO-opleiding (minimaal MBO niveau 2)
 • Je hebt werkervaring op het gebied van verspaning (dit is een pré)
 • Je hebt technisch inzicht en je kunt zelfstandig technische tekeningen lezen
 • Je hebt duidelijk plezier in het maken van mooie technische creaties;
 • Je hebt oog voor detail en werkt netjes
 • Je kunt goed communiceren, overleggen en in teamverband werken
 • Je woont binnen een straal van 40 kilometer van Oostburg

Ook gemotiveerde schoolverlaters nodigen wij van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden jou

 • Een fulltime baan
 • Een prima CAO-salaris, afgestemd op jouw kennis en ervaring
 • Een werkgever die gunstige arbeidsvoorwaarden, sfeer en veiligheid belangrijk vindt
 • Een functie met veel afwisseling binnen het vakgebied verspaning
 • Een modern machinepark met conventionele en CNC verspaningsmachines.
 • Mogelijkheden tot een vast dienstverband als blijkt dat je goed bent en lekker in het team ligt

Interesse?

Ben jij toe aan een nieuwe of volgende stap in jouw loopbaan en geinteresseerd in deze functie? Dan komen we heel graag met je in contact!

Indien je inhoudelijke vragen hebt over deze functie, neem dan contact met ons op via of stuur ons een e-mail op , ter attentie van .


EmailFunctie:verspaner
Startdatum:04-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Constructiebedrijf en Machinefabriek van Vugt via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Breskenskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de breskenskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Breskens
 2. Allround Verspaner Constructiebedrijf en Machinefabriek van Vugt 04-02-2024

Bekijk ook andere vacatures