Vacature Constructiebankwerker

Constructiebankwerker in Breskens

"Als jij vroeger al graag aan brommers sleutelde en als techniek jouw passie is, dan is de kans groot dat jij past in ons bedrijf"

Over jouw functie

Als constructiebankwerker/lasser bij ons bedrijf komen de mooiste constructies, machines en machine-onderdelen uit jouw handen. Waar het bij veel grote(re) bedrijven vaak eenzijdig werk is (ofwel als constructiebankmedewerker, ofwel als lasser) kiezen wij bewust voor een gecombineerde functie. Dit zorgt ervoor dat je veel afwisseling in je werk hebt en zelfstandig aan een project kunt doorwerken. Ben je hier naar op zoek? Dan is dit wellicht de geschikte baan voor jou!

Natuurlijk is er al voorwerk gedaan door de mensen in de tekenkamer. Tekeningen met afmetingen, details en hoekberekeningen doorgrond jij moeiteloos.

Op het gebied van lassen heb je de ene keer RVS onder handen, de andere keer een andere staalsoort. Jij schakelt dus met gemak tussen MIG/MAG techniek en TIG-techniek. En vanuit jouw rol als constructiebankwerker ben je ervaren met buigen, boren en knippen.

Natuurlijk overleg je regelmatig even met je collega's en werkplaatschef om tot een goed eindresultaat te komen. Soms heb je seriewerk onderhanden, maar je moet ook regelmatig unieke stukken maken. Meestal werk je in de werkplaats, maar het komt ook voor dat je meegaat naar een klus op locatie bij de klant. We zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het netjes houden van de werkomgeving. Geen werkweek is hier hetzelfde, behalve dat je de vrijdagmiddag gezellig afsluit met je collega's in de kantine

Over ons bedrijf

Zodra je binnenstapt in de grote nieuwe werkplaats van ons constructiebedrijf, word je aangenaam verrast: Hier niet het stereotype beeld van zwarte smeer en vloeren bezaaid met staalkrullen. Integendeel, hier zie je een goede uitrusting, moderne apparatuur, schone gereedschappen, vloer aan kant. Alles hier is gericht op veilig, efficiënt en prettig werken.

Onze klanten

Onze opdrachtgevers zijn actief in de industrie, landbouw, visserij, maar bijvoorbeeld ook gemeentes en waterschappen komen regelmatig met mooie opdrachten. Vanwege de nauwe banden met de voedingsindustrie, tref je veel RVS aan.

Wie ben jij

 • Je hebt een afgeronde technische MBO-opleiding, bij voorkeur in de richting Werktuigbouwkunde
 • Je hebt duidelijk plezier in het maken van mooie technische creaties;
 • Je hebt oog voor detail en werkt netjes
 • Je kunt goed communiceren, overleggen en in teamverband werken
 • Je woont binnen een straal van 40 kilometer van Oostburg

Wij bieden jou

 • Een fulltime baan
 • Een prima CAO-salaris, afgestemd op jouw kennis en ervaring
 • Een werkgever die gunstige arbeidsvoorwaarden, sfeer en veiligheid belangrijk vindt
 • Een functie met veel afwisseling binnen het vakgebied constructiebankmedewerker/lasser
 • Mogelijkheden tot een vast dienstverband als blijkt dat je goed bent en lekker in het team ligt

Interesse?

Ben jij toe aan een nieuwe of volgende stap in jouw loopbaan en geinteresseerd in deze functie? Dan komen we heel graag met je in contact!

Indien je inhoudelijke vragen hebt over deze functie, neem dan contact met ons op via of stuur ons een e-mail op , ter attentie van .


EmailFunctie:constructiebankwerker
Startdatum:04-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Constructiebedrijf en Machinefabriek van Vugt via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Breskenskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de breskenskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Breskens
 2. Constructiebankwerker Constructiebedrijf en Machinefabriek van Vugt 04-02-2024

Bekijk ook andere vacatures