Vacature Service Technieker

Service Technieker in Schoondijke

Waar ben je naar op zoek?

Service technieker

Wat ga je bij ons doen?

Hydrauvision is specialist in hydraulische en elektrische aandrijftechniek. Als service technieker werk je samen met enthousiaste collega's aan mooie en innovatieve projecten. Je houdt van aanpakken, je bent flexibel ingesteld en je wilt jezelf blijven ontwikkelen. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van service-, storings- en onderhoudswerkzaamheden op locatie bij de klant. Niet alleen regionaal, maar ook nationaal en internationaal. Het repareren, reviseren en testen van (gecompliceerde) hydraulische systemen en componenten zijn belangrijke werkzaamheden die je als service technieker uitvoert. Het is dus van belang dat je zelfstandig problemen kunt oplossen en niet terugdeinst voor een uitdaging.

Daarnaast draag je zorg voor het in bedrijf stellen van onze systemen bij de klant. Je geeft de klant instructies met betrekking tot bediening en onderhoud. Het maken van rapportages en het verwerken van testgegevens zijn ook onderdeel van je functie.

Verder heb je

  • Een diploma Elektromechanica of Automechanica
  • Óf werkervaring

De ene dag werk ik op locatie bij de klant en de andere dag doe ik revisiewerk in de werkplaats. Iedere dag is anders en dat maakt het werk juist zo leuk. Bram Smit - Service technieker

Wat krijg je van ons?

We bieden optimale werkomstandigheden, goed materiaal en volop opleidingsmogelijkheden. Je krijgt de kans om aan uitdagende projecten te werken en jezelf te blijven ontwikkelen.

We zijn aangesloten bij het paritair comité PC111 en je ontvangt zowel maaltijdcheques als ecocheques. Daarbij hebben wij een hospitalisatieverzekering, welke geheel door de werkgever wordt betaald. Als je bij ons komt werken heb je ruim 6 weken per jaar vakantie. Niet slecht toch?

Wij bieden de mogelijkheden, jij bepaalt je toekomst.

Wat moet jij nu doen?

Zin om aan de slag te gaan?
Solliciteer via onderstaand formulier of mail je cv naar t.a.v. Marit Berendsen en van de Voorde.Functie:service technieker
Startdatum:27-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hydrauvision via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Breskenskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de breskenskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Breskens
  2. Service Technieker Hydrauvision 27-02-2024

Bekijk ook andere vacatures