Vacature KAM-Coördinator

KAM-Coördinator in Schoondijke

Waar ben je naar op zoek?

KAM-coördinator

Wat ga je bij ons doen?

Als KAM-coördinator speel je een cruciale rol in het waarborgen van de gezondheids-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuaspecten van de processen en producten binnen Hydrauvision. In nauwe samenwerking met je collega, zorg je ervoor dat onze activiteiten voldoen aan de eisen van opdrachtgevers en aan de geldende wet- en regelgeving.

Je bent verantwoordelijk voor het initiëren, coördineren en analyseren van ons QHSE-beleid (Quality, Health, Safety & Environment) en het opstellen van verbeterplannen aan de hand van risicoanalyses binnen de organisatie. Je hebt oog voor de kwaliteit van het geleverde werk, de netheid van de werkplek en het volgens de kwaliteits-, arbo- en milieuregels uitvoeren van de werkzaamheden. Daarnaast behoren het behalen en behouden van Vca-certificering en ISO 9001 tot je takenpakket.

Je draagt graag je steentje bij aan het creëren van een HSE bewuste werkcultuur . Het toezicht houden op veilig werken en de naleving van veiligheidsvoorschriften is bij jou in goede handen. Je registreert, analyseert en volgt meldingen op van gevaarlijke situaties en mogelijke incidenten. Hieruit trek je lessen en voer je verbeteringen door binnen de organisatie. Jouw input en ideeën zijn daarbij van grote waarde.

Je bent flexibel en bereid tot reizen om de preventiemedewerkers op onze andere vestigingen te ondersteunen op het gebied van kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu.

Kortom, in deze functie geniet je van een dynamische rol waarin je veel afwisseling hebt en een cruciale rol speelt in het waarborgen van onze hoge standaarden op het gebied van QHSE.

Hier weet jij wel raad mee

 • Verbeteringen doorvoeren binnen de organisatie op gebied van kwaliteit en veiligheid
 • Opstellen, implementeren en beheren van het VCA- en kwaliteitsmanagementsysteem
 • Actueel houden van ARBO-RIE (bedrijfs-RIE) en Plan van Aanpak
 • Bewaken van het 5S systeem voor een schone en veilige werkplek

Verder heb je

 • HBO werk- en denkniveau
 • Diploma middelbare veiligheidskunde (of de wil deze te behalen)
 • Ervaring in een soortgelijke functie
 • Affiniteit met een technische werkomgeving
 • Kennis van normen zoals VCA en ISO 9001
 • Kennis van de wet- en regelgeving

Wat krijg je van ons?

Met de juiste opleiding en achtergrond ben je bij ons verzekerd van een afwisselende baan. Binnen ons dynamisch bedrijf kun je al je kennis en ervaring inzetten en krijg je alle ruimte om je professionele en persoonlijke skills verder te ontwikkelen. We bieden goede arbeidsvoorwaarden & zekerheid. Als je bij ons komt werken heb je ruim 7 weken per jaar vakantie en we bieden een salaris van €3000 - €4500 per maand. Niet slecht toch?

Wat moet jij nu doen?

Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier of stuur je sollicitatiebrief en cv naar .Functie:kam coördinator
Startdatum:04-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 4500
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hydrauvision via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Breskenskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de breskenskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Breskens
 2. KAM-Coördinator Hydrauvision 04-03-2024

Bekijk ook andere vacatures