Vacature Manager Zorg

Manager Zorg in Schoondijke

Vrijwilligers

De Okkernoot werkt samen met veel vrijwilligers. We hebben mensen die in de zomer op een vaste avond in de week mee gaan fietsen. Er wordt voorgelezen aan oudere bewoners. Een groepje mannen uit Schoondijke zorgt er voor dat onze bewoners 's morgens met een auto van de Okkernoot op hun dagbestedingsadressen in Terneuzen, Axel aankomen nadat de vergoeding die we voor dit vervoer kregen niet meer werd vergoed. Bewoners worden opgehaald om een terrasje te pikken, boodschappen te doen, een concert te bezoeken etc. etc. Vrijwilligers zijn de kers op de taart wanneer het gaat om extra aandacht. In de zorg zijn wij daarom steeds meer afhankelijk van vrijwilligers. Zij betekenen veel voor ons.

Interesse?

Stagiaires

We werken vaak samen met stagiaires op de Okkernoot. Stagiaires niveau 3 of 4. Dit is ook het niveau dat ons personeel minimaal heeft. Stagiaires draaien vanaf dag één mee onder begeleiding van één van onze vaste praktijkopleiders en werkbegeleiders. Natuurlijk zijn we er trots op dat een stagiaire ons beoordeelde als "meer dan goede stageplek waar je echt mee mag draaien en daadwerkelijk al echt iets voor de bewoners kan en mag betekenen".

Interesse?

Locaties

Prins Bernhardstraat 2
4507 BE Schoondijke
Team Voorhuiskamer T
Team Achterhuiskamer T

Russchevlietstraat 9 & 11
4507 CH Schoondijke
Team Russchevlietstraat T

Rembrandt van Rijnstraat 26
4507 BV Schoondijke
Team Buitenhuizen T

Rembrandt van Rijnstraat 53a+b
4507 BT Schoondijke
Team Rembrandt van Rijnstraat T

Hoofdlocatie

Prins Bernhardstraat 2
4507 BE Schoondijke

.Functie:manager zorg
Startdatum:29-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Okkernoot via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Breskenskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de breskenskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Breskens
  2. Manager Zorg De Okkernoot 29-02-2024

Bekijk ook andere vacatures