Vacature Verzorgende IG

Verzorgende IG in Breskens

Verzorgende IG of Verpleegkundige Wijkteam Breskens

Expertise Verpleging en verzorging

ZorgSaam Thuiszorg zoekt nieuwe collega's als:
Verzorgende IG / Verpleegkundige
(Wijkteam Breskens, uren in overleg)

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Werken in de thuiszorg, betekent werken in een dynamische omgeving waarbij je achter iedere voordeur een ander verhaal hoort. Het werken in de thuiszorg brengt daarom iedere dag opnieuw een andere uitdaging waardoor het lastig is om te zeggen hoe jouw werkdagen eruit gaan zien: het ene moment ben je bezig met wondverzorging en het andere moment ben je bezig het aantrekken van steunkousen. Iedere cliënt heeft een andere zorgbehoefte en jij zorgt ervoor dat dit met aandacht gebeurt.

Eén ding is zeker: in de thuiszorg heb je veel vrijheid en werk je zelfstandig, máár er zijn altijd collega's waarop je terug kan vallen en uiteraard wordt er onderling regelmatig overlegd. Binnen ZorgSaam werk je nauw samen met andere disciplines, zoals de (wijk)verpleegkundigen, de huisarts, buurvrouwen, collega's van de dagbesteding enzovoorts. Samenwerken staat binnen ZorgSaam hoog in het vaandel, waardoor er gewerkt wordt in hechte teams met korte lijntjes.

De overige werkzaamheden bestaan uit:

 • Het bijhouden van het ECD (elektronisch cliënten dossier);
 • Het onderhouden van contacten met huisartsen en andere zorgverleners of wijkteams wanneer nodig;
 • Wanneer je merkt dat de zorgbehoefte verandert, pak je dit op met de wijkverpleegkundigen waarop je samen actie onderneemt.

Wat kunnen wij jou bieden?

 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd, uren in overleg;
 • Het salaris van een Verzorgende IG is minimaal €2.466,72 en maximaal € 3.256.53 bruto per maand, FWG 35 volgens cao VVT;
 • Het salaris als Verpleegkundige is minimaal € 2.858,27 en maximaal € 3.848,27 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. De inschaling vindt plaats volgens CAO VVT, FWG 45;
 • Een eindejaarsuitkering (13e maand) en 8,33% vakantiegeld. Het is ook mogelijk om dagen te sparen voor bijvoorbeeld een sabbatical of om later minder uren te werken met de regeling BalansBudget (CAO VVT);
 • ZorgSaam biedt opleidingen en cursussen aan voor jouw persoonlijke ontwikkeling. o.a. via Goodhabitz waarmee jij elk moment van de dag toegang hebt tot online trainingen. ZorgSaam is verder een organisatie waarbij voldoende doorgroeimogelijkheden zijn binnen de gehele organisatie: op 1 januari is ons loopbaancentrum opgericht waar jij terecht kan op het moment dat jij toe bent aan een andere uitdaging binnen ZorgSaam;
 • ZorgSaam hecht veel waarde aan haar medewerkers, waardoor wij onder andere gestart zijn met 'ZorgSame teams', waarmee meer zeggenschap en eigenaarschap in het team wordt bevorderd.

Jouw kennis en kunde

 • Een diploma Verzorgende IG. Heb je een diploma Verzorgende IG, maar is het lang geleden dat je als Verzorgende IG hebt gewerkt? Geen probleem, wij hebben praktijkopleiders die ervoor kunnen zorgen dat jij opnieuw bekwaam wordt.
 • Een diploma MBO Verpleegkunde inclusief BIG registratie;
 • Ben jij in het bezit van een Belgisch diploma Verpleegkunde en bezig met jouw BIG registratie in Nederland? Ook dan kunnen wij jouw inzet goed gebruiken!
 • Een praktische aanpak waardoor jij een oplossing zoekt voor iedere onverwachte situatie;
 • Jouw enthousiasme over het vak, breng jij als begeleider over naar jouw leerling of stagiair;
 • Je bent een doorpakker en neemt initiatief waardoor je samen met je team de beste zorg biedt aan jouw cliënten.

Wil jij direct een collega spreken?
Twijfel niet en neem contact op met via, : E: of M:Functie:verzorgende ig
Startdatum:28-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2858 – 3848
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ZorgSaam via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Breskenskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de breskenskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Breskens
 2. Verzorgende IG ZorgSaam 28-02-2024

Bekijk ook andere vacatures